Image 1
Image 2

Un negreştean de 61 de ani a fost salvat de echipajul de la Ambulanţă după ce s-a electrocutat

Sigla Informatia Zilei
Un negreştean de 61 de ani a fost salvat de echipajul de la Ambulanţă după ce s-a electrocutat
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Un negreştean de 61 de ani a fost salvat de echipajul de la Ambulanţă după ce s-a electrocutat
Un negreştean de 61 de ani a fost salvat de echipajul de la Ambulanţă după ce s-a electrocutat

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Negreşti s-a electrocutat în cursul după amiezii de joi, 21 iulie, acesta suferind un stop cardio respirator. La faţa locului a ajuns un echipaj cu asistent şi ambulanţier  de la Substaţia Ambulanţei Negreşti Oaş care a întreprins manevrele de resuscitare. Cadrelor medicale nu le-a fost deloc uşor să gestioneze cazul în contextul în care la faţa locului au avut parte de persoane care s-au comportat şi le-au vorbit urât, exercitând o presiune asupra lor. “Echipajul a întreprins manevre de susţinere a respiraţiei, a administrat şocuri electrice şi după 30 de minute de compresii toracice externe şi administrarea medicaţiei specifice, pacientul răspunde pozitiv devenind transportabil. În pofida faptului că, la locul solicitării, echipajul a găsit un anturaj ostil şi revendicativ, care dorea transportul rapid la spital, colegii noştri nu s-au lăsat intimidaţi şi au urmat întocmai protocoalele, intervenind prompt la locul accidentului, lucru care a determinat un rezultat pozitiv pentru pacient” precizează într-un comunicat, conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare

Pacientul fost predat medicilor de la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Negreşti Oaş de unde ulterior a fost transferat la Spitalul de Urgenţa Satu mare cu un echipaj SMURD-TIM.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sănătate

Aditivi alimentari periculoși

Este important să subliniem că autoritățile de reglementare, cum ar fi FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA) și EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară), monitorizează constant aditivii alimentari și stabilesc niveluri zilnice admisibile în funcție de cercetările științifice