Image 1
Image 2

Tăiței cu varză proaspată

Taitei cu varza
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taitei cu varza
Taitei cu varza

Ingrediente:

– 500 g de taiei (prefetabil patratele),

– o capatana mai mica de varza (circa 5-600 g),

– ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

Varza se curata si se razuieste. Se pune peste ea sare si se lasa sa stea asa circa 30 minute, dupa care se stoarce si cu putin ulei se caleste.

Taiteii se fierb si se strecoara, apoi se amesteca cu varza calita si se condimenteaza cu piper. Se poare consuma ca garnitura la carnuri prajite, sau ca fel principal de sine statator.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Piept de curcan cu mere si cascaval

REȚETE REINTERPRETATE

Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun.

DESERT

Tort ieftin, de sezon

Rețeta combină un blat de pișcot, budincă de vanilie și un strat de căpșuni în gelatină, creând un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie.