Image 1
Image 2

Tăiței cu varză proaspătă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

500 g de tăiței de casă (preferabil pătrățele), o căpățână mai mică de varză proaspătă, circa 5-600 g (sau eventual 500 g de varză măruntă murată), ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

Varza se curăță și se răzuiește. Se pune peste ea sare și se lasă să stea așa circa 30 minute, după care se stoarce și cu puțin ulei se călește. Tăițeii se fierb și se strecoară, apoi se amestecă cu varza călită și se condimentează cu piper. În loc de varză proaspătă se poate folosi și varză murată, dar aceasta se spală înainte de călire. Se poate consuma ca garnitură la cărnuri prăjite, sau ca fel principal de sine stătător. Se poate servi cu adaos de smântână, ketchup, sau diverse alte sosuri: de maioneză, de usturoi, sau cu uleiuri aromate cu diferite condimente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Clatite cu fructe de padure

Clătite cu fructe de pădure

Clătite umplute cu o cremă delicată de budincă și fructe de pădure, o combinație perfectă de dulce-acrișor, sunt ideale pentru un desert rafinat și colorat.

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă

Pateuri cu brânză sărată și mărar

APERITIVE

Pateuri cu brânză sărată și mărar

Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și ușor de pregătit, aceste pateuri cu brânză sărată și mărar sunt opțiunea perfectă. Utilizând aluat foietaj congelat, vei economisi timp și vei obține un rezultat pe măsură, ideal pentru orice moment al zilei