Image 1
Image 2

Supă cremă de broccoli

Supa crema de broccoli
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Supa crema de broccoli
Supa crema de broccoli

Ingrediente:

300 g broccoli, un litru de supă de carne de pui sat de zarzavaturi (preparat din zarzavaturi proaspete, delicat de casă, bază pentru mâncăruri, sau eventual din cubuleţe de supă), 150 g de smântână, sare, piper, nucşoară.

Mod de preparare:

Bucăţile curăţate şi spălate de broccoli se fierb în supa de carne sau de zarzavaturi (care vă place mai mult), se strecoară, dar zeama nu se aruncă, deoarece cu aceasta se va dilua pasta de broccoli. După ce se răceşte puţin, broccoli se mixează cu blenderul. Dacă e prea fierbinte, se distruge tăişul lamelor. Se adaugă smântâna, se amestecă până la omogenizare, se condimentează după gust, apoi treptat de adaugă şi zeama în care s-a fiert leguma. Se poate servi natur, eventual cu crutoane, bacon afumat, tăiat sibţire şi prăjit, eventual cu carnea de pui din care s-a preparat supa, sau ornat cu smântână, diverse seminţe uşor prăjite, fulgi de cereale, ori cu bucăţi nezbrobite de broccoli.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Frigărui în stil grecesc

APERITIVE

Frigărui în stil grecesc

Aceste frigărui inspirate din bucătăria grecească te vor transporta pe malurile mării Egee, oferindu-ți o experiență culinară ușoară și răcoritoare. Datorită conținutului scăzut de calorii, sunt o alegere excelentă pentru a fi savurate ori de câte ori dorești, fie ca gustare, mic dejun sau chiar garnitură.

Snitel vienez

Şniţel vienez cu caşcaval

Snitelul vienez, o emblemă a bucătăriei austriece cu rădăcini istorice ce datează din secolul al XV-lea în Italia, se reinventează printr-o variantă modernă ce îmbogățește carnea panată tradițională cu cașcaval matur, reflectând evoluția gusturilor culinare fără a-și pierde esența clasică.