Image 1
Image 2

Suc de goji și fructe exotice

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

O bucățică de circa 2-3 cm de ghimbir care se răzuiește (nu se folosește ghimbir uscat), zeama unei lămâi, 50 g de goji, zeama proaspătă a unei portocale și a unui grapefruit, 2 linguri de miere, o linguriță de sirop de cătină, 2 pahare de apă plată.

Mod de preparare:

Ghimbirul ras, mierea, fructele goji, siropul de cătină și o jumătate de pahar de apă se mixează bine în vasul înalt al robotului de bucătărie, până când se obține o pastă omogenă. Sucurile de citrice se amestecă într-o carafă, se adaugă pasta obținută anterior și se amestecă bine, apoi se dizolvă cu restul de apă. În caz de nevoie se mai poate îndulci cu puțină miere, după gust. Se obține o băutură puternic energizantă și antioxidantă, recomandată în perioadele de convalescență, de efort intelectual, stres, epuizare fizică, în perioada sesiunii de examene, sau pentru femei, în stare de indispoziție în perioada ciclului menstrual. Se servește rece, eventual cu câteva cubulețe de gheață. Se poate păstra la frigider, dar nu mai mult de 2-3 zile, deoarece, chiar dacă nu se strică, dar își pierde calitățile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DESERT

Tort ieftin, de sezon

Rețeta combină un blat de pișcot, budincă de vanilie și un strat de căpșuni în gelatină, creând un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie.

Piept sau pulpe de pui cu dovleac și smântână

Pulpe de pui cu dovleac și smântână

Această rețetă combină pieptul sau pulpele de pui suculente cu dulceața dovleacului copt, îmbogățită cu smântână cremoasă și aromatizată cu mărar proaspăt. Este un fel de mâncare perfect pentru zilele răcoroase de toamnă.