Image 1
Image 2

Solista sătmăreană Corina vă propune reţeta caşului din ouă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Peste câteva zeci de ore vom marca Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Dacă în perioada postului mulţi oameni au renunţat la anumite mâncăruri, dar şi la o serie de manifestări care nu dau bine în această perioadă, de Paşte, mesele sunt de regulă bine garnisite, nu neaparat cu alimente foarte scumpe. Solista sătmăreană Corina vă propune să faceţi caş din ouă. Reţeta de mai jos aparţine cântăreţei. Noi n-am verificat-o ca mod de realizare.

Iată modul de preparare: Se fierb doi litri de lapte la foc mic, se bat 20 de ouă şi se amestecă în laptele fierbinte. Apoi se pune la foc mic până când se face brânză. Se adaugă apoi zahăr, esenţă de vanilie şi scorţişoară după gust. Se strecoara în tifon şi se lasă la scurs. Este un desert delicios, susţine sătmăreanca nine cunoscută – Corina.

 

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Piept de curcan cu mere si cascaval

REȚETE REINTERPRETATE

Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun.

ÎNCEARCĂ REȚETA

Ciorbă de varză cu afumătură sau Zamă de curechi cu afumătură

Rețeta de ciorbă de varză dulce cu afumătură este o rețeta veche ce păstrează multe amintiri din copilărie. Mie îmi place să-i spun Zamă de curechi cu afumătură exact așa cum îi spunea și bunica mea. Tradițională în Ardeal, deosebit de gustoasă și consistentă cu miresme apetisante poate să țină loc și de felul doi atunci când timpul este limitat și trebuie să pregătim ceva pentru prânz.