08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Ştiucă umplută

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

4 ştiuci mai mici, 4 ouă, 100 g de orez, un pahar cu maioneză de casă, 5 bucăţi de ceapă de mărime mijlocie, un morcov mai mărişor, un litru de lapte, puţin ulei, sare, piper, o legătură de verdeaţă (frunze de pătrunjel).

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală foarte bine şi se lasă să se scurgă. Se fierb ouăle foarte tare, se curăţă şi se taie mărunt. Se combină ouăle cu orezul fiert separat, se adaugă 3 cepe tocate şi călite în ulei, sare şi piper. Cu această compoziţie se umplu ştiucile. Se coase tăietura şi se leagă fiecare peşte. Se combină laptele cu un litru de apă, se pune pe foc şi când clocoteşte se pun două cepe, morcovul tăiat rondele, verdeaţă, sare şi piper. După 10 minute se dă focul mic şi se pun peştii să fiarbă 15 minute. Se aşează pe o tavă, se stropeşte cu ulei, se dă la cuptor până se rumeneşte Se scot apoi cu grijă, se pun pe platou şi când s-au răcit se scot aţele. Se serveşte cu maioneză, se ornează cu verdeaţă şi cu felii subţiri de lămâie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.