14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Ştiucă umplută

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

4 ştiuci mai mici, 4 ouă, 100 g de orez, un pahar cu maioneză de casă, 5 bucăţi de ceapă de mărime mijlocie, un morcov mai mărişor, un litru de lapte, puţin ulei, sare, piper, o legătură de verdeaţă (frunze de pătrunjel).

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală foarte bine şi se lasă să se scurgă. Se fierb ouăle foarte tare, se curăţă şi se taie mărunt. Se combină ouăle cu orezul fiert separat, se adaugă 3 cepe tocate şi călite în ulei, sare şi piper. Cu această compoziţie se umplu ştiucile. Se coase tăietura şi se leagă fiecare peşte. Se combină laptele cu un litru de apă, se pune pe foc şi când clocoteşte se pun două cepe, morcovul tăiat rondele, verdeaţă, sare şi piper. După 10 minute se dă focul mic şi se pun peştii să fiarbă 15 minute. Se aşează pe o tavă, se stropeşte cu ulei, se dă la cuptor până se rumeneşte Se scot apoi cu grijă, se pun pe platou şi când s-au răcit se scot aţele. Se serveşte cu maioneză, se ornează cu verdeaţă şi cu felii subţiri de lămâie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.