Image 1
Image 2

Solista sătmăreană Corina vă propune reţeta caşului din ouă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Peste câteva zeci de ore vom marca Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Dacă în perioada postului mulţi oameni au renunţat la anumite mâncăruri, dar şi la o serie de manifestări care nu dau bine în această perioadă, de Paşte, mesele sunt de regulă bine garnisite, nu neaparat cu alimente foarte scumpe. Solista sătmăreană Corina vă propune să faceţi caş din ouă. Reţeta de mai jos aparţine cântăreţei. Noi n-am verificat-o ca mod de realizare.

Iată modul de preparare: Se fierb doi litri de lapte la foc mic, se bat 20 de ouă şi se amestecă în laptele fierbinte. Apoi se pune la foc mic până când se face brânză. Se adaugă apoi zahăr, esenţă de vanilie şi scorţişoară după gust. Se strecoara în tifon şi se lasă la scurs. Este un desert delicios, susţine sătmăreanca nine cunoscută – Corina.

 

 

1 comentariu

Lasă un răspuns