Image 1
Image 2

Reţetă de la cititori: rulouri cu orez

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un aperitiv de nota 10 pe care îl puteti încerca si voi! Reţeta este primită de la Maria Varga căreia îi mulţumim!

Se căleşte o ceapă şi un morcov în ulei şi apă, apoi se adaugă 1 litru de bulion (poate să fie şi 750 gr.bulion şi 250 gr.apă). Se condimentează cu sare, piper, busuioc, un pic de zahăr dacă este nevoie. Se mai lasă un pic la fiert şi apoi se pun 200 gr.de orez bine spălat. Se fierbe la foc mic până ce orezul este gata.Dacă este nevoie se poate pune şi un pic de apă, dar la sfîrsit, trebuie să obţinem un pilaf tare.Cînd se ia de pe foc se pune un pic de unt, cat o nucă, se amestecă bine şi se lasa la răcit. Apoi se amesteca cu un pic de ulei de măsline şi un pic de parmezan sau branză acră. Daca este prea moale pilaful se poate pune pesmet.Se fac rulouri care se umplu cu cascaval la mijloc. Apoi se dau prin ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Rezultatul este o delicatesă!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

FAST FOOD

Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

Aceste mini pizza cu ciuperci și roșii sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie, oferind un gust delicios atât servite calde, cât și reci. Ideale pentru petreceri în aer liber sau ca aperitive de vară, ele vor fi cu siguranță pe placul tuturor.

Pârjoale cu ciuperci

REȚETE VEGETARIENE

Pârjoale cu ciuperci

Pârjoalele cu ciuperci reprezintă o adaptare vegetariană a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativă bogată în nutrienți și etică la preparatele pe bază de carne, în răspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazată pe plante.

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

Spanacul, bogat în antioxidanți, fier, vitamine A, C, K, și minerale, este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății cognitive și a vederii. Studiile arată că flavonoidele din spanac pot stimula funcțiile creierului, îmbunătăți vederea și ajuta în lupta contra unor tipuri de cancer.