16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Şipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenţi şi părinţi. 11.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deşeurilor, în vizorul autorităţilor de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Paste cu fructe de mare

Scris de I. Z., 28 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente: 200 grame de paste (preferabil spaghete), 250 grame de mix de fructe de mare congelate, doi căţei de usturoi, două linguri de ulei de măsline, 75 de ml de vin alb, patru linguri cu bulion, pătrunjel tocat, sare, piper.

Mod de preparare: Într-o tigaie încălzim cele două linguri de ulei de măsline şi apoi adăugăm usturoiul tocat. Lăsăm usturoiul să se rumenească uşor, timp de jumătate de minut după care îl scoatem din ulei şi îl aruncăm. Adăugăm fructele de mare decongelate pe jumătate, vinul, bulionul, pătrunjelul, sare şi piper după gust. Se pot adăuga şi 2-3 roşii tăiate bucăţi. Lasă să fiarbă la foc mic aproximativ un sfert de oră, până scade zeama şi se îngroaşă sosul. Între timp punem o oală cu apă uşor sărată la fiert. Când apa fierbe adăugăm pastele şi le lăsăm la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Când pastele sunt fierte şi sosul cu fructe de mare este gata le adăugăm una peste cealaltă şi le amestecăm bine. Se servesc calde alături de un pahar cu vin alb.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.