Image 1
Image 2

Mâncare de mazăre cu şunculiţă

Mancare de mazare cu sunca afumata
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Mancare de mazare cu sunca afumata
Mancare de mazare cu sunca afumata

Ingrediente:

– 250 g mazăre galbenă, uscată

– 2-3 căţei de usturoi

– 2 linguri de făină

– ulei, 250 g de şunculiţă afumată

– sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare:

Se pune mazărea la fiert într-un litru de apă cu sare şi se fierbe până se înmoaie. Dacă apa scade mult, mai adăugaţi apă fierbinte, încât mazărea să rămână permanent acoperită. Făina se prăjeşte uşor în puţin ulei, apoi se adaugă o linguriţă de boia de ardei. Aceasta se adaugă la mazărea fiartă şi se mai fierbe până se îngroaşă bine. După ce se ia de pe foc se adaugă usturoiul pisat. Şunculiţa se taie felii sau cubuleţe, după gust, se prăjesc în ulei, sau la grătar. La servire şunculiţa prăjită se aşează pe mazăre într-un mod cât mai apetisant.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Gogoși cu banane în stil Indian

DESERT

Gogoși cu banane în stil Indian (Vaipan)

Această rețetă tradițională din India de Sud transformă bananele coapte într-un desert delicios și ușor de preparat. Sunt un mod delicios de a utiliza bananele coapte și de a aduce un strop de cultură culinară în bucătăria ta.Gogoșile cu banane sunt perfecte pentru un desert rapid sau un snack dulce.

REȚETE DE SĂRBĂTORI

Cotlet de porc crestat şi umplut

Lăsați-vă seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se îmbină armonios cu aromele intense ale baconului afumat, răsfățându-vă simțurile cu fiecare înțepătură de furculiță în această capodoperă culinară.