Image 1
Image 2

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a prepara o mâncare caldă, soluţia ideală este să pregătiţi câteva bucăţi de crenvurşti umpluţi cu caşcaval. Se pot prepara în cel mult 15 minute şi sunt deosebit de gustoşi.

Ingrediente pentru 4 persoane:

– 8-12 bucăţi de crenvuşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană)

– o bucată de caşcaval de circa 150-200 g

– o lingură de muştar sau sos tartar

– câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Cascavalul se feliază, astfel încât secţiunea sa să aibă forma de V. Crenvurstii se crestează şi interiorul se unge cu muştar sau sos tartar. Se umple cu cascaval şi se înfăşoarăîn feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Supă de galuste cu ficatei

SUPĂ

Supă de galuşte cu ficăţei

Supa de găluște cu ficăței este o variantă regională a supei de găluște tradiționale, adăugând o notă distinctă și o bogăție de aromă prin utilizarea ficățeilor de pui. Aceasta rețetă îmbină elemente clasice ale bucătăriei casnice cu inovații locale, oferind o mâncare reconfortantă și hrănitoare.

Frigărui în stil grecesc

APERITIVE

Frigărui în stil grecesc

Aceste frigărui inspirate din bucătăria grecească te vor transporta pe malurile mării Egee, oferindu-ți o experiență culinară ușoară și răcoritoare. Datorită conținutului scăzut de calorii, sunt o alegere excelentă pentru a fi savurate ori de câte ori dorești, fie ca gustare, mic dejun sau chiar garnitură.

Muschiulet de porc cu mazare verde

Cărniţă dulce-acrişoară cu mazăre verde

Mușchiuleț de porc sau pulpe de pui sunt preparate cu salvie și prăjite, servite într-un sos de vin alb și roze cu piper mozaic. Completate de mazăre verde sotată cu bacon, această rețetă oferă o combinație perfectă de carne suculentă și garnitură aromată, ideală pentru o cină specială.