Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a prepara o mâncare caldă, soluţia ideală este să pregătiţi câteva bucăţi de crenvurşti umpluţi cu caşcaval. Se pot prepara în cel mult 15 minute şi sunt deosebit de gustoşi.
Ingrediente pentru 4 persoane:
– 8-12 bucăţi de crenvuşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană)
– o bucată de caşcaval de circa 150-200 g
– o lingură de muştar sau sos tartar
– câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)
Mod de preparare:
Cascavalul se feliază, astfel încât secţiunea sa să aibă forma de V. Crenvurstii se crestează şi interiorul se unge cu muştar sau sos tartar. Se umple cu cascaval şi se înfăşoarăîn feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine.
1 comentariu
Este o mancare tipica taraneasca austrica si bavareza,BERNER li se spune….dar a-ti gresit reteta….documentativa mai bine pe viitor si pe urma scrieti.Ms