Image 1
Image 2

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a prepara o mâncare caldă, soluţia ideală este să pregătiţi câteva bucăţi de crenvurşti umpluţi cu caşcaval. Se pot prepara în cel mult 15 minute şi sunt deosebit de gustoşi.

Ingrediente pentru 4 persoane:

– 8-12 bucăţi de crenvuşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană)

– o bucată de caşcaval de circa 150-200 g

– o lingură de muştar sau sos tartar

– câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Cascavalul se feliază, astfel încât secţiunea sa să aibă forma de V. Crenvurstii se crestează şi interiorul se unge cu muştar sau sos tartar. Se umple cu cascaval şi se înfăşoarăîn feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Muschiulet de porc cu mazare verde

Cărniţă dulce-acrişoară cu mazăre verde

Mușchiuleț de porc sau pulpe de pui sunt preparate cu salvie și prăjite, servite într-un sos de vin alb și roze cu piper mozaic. Completate de mazăre verde sotată cu bacon, această rețetă oferă o combinație perfectă de carne suculentă și garnitură aromată, ideală pentru o cină specială.

DESERT

Cataif, sau prăjitură cu fidea

Cataiful este un desert cu origini care se pierd în complexitatea istoriei culinare a Orientului Mijlociu. Deși rădăcinile exacte sunt dificil de trasat, se crede că acest desert ar putea fi apărut în Imperiul Otoman, având o vechime de câteva secole.