Image 1
Image 2
Chifteluţe de cartofi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Chifteluţe de cartofi
Chifteluţe de cartofi

Alimentele şi cantităţile pentru 5 porţii: 750 gr. cartofi, 1 ou, 75 gr. făină, 150 ml. ulei, 15 gr. sare, 125 ml smântână, 125 gr. caşcaval.

Mod de pregătire: se curăţă cartofii cruzi de coajă şi se dau prin răzătoare. Se amestecă împreună cu făcina, oul şi sarea, iar compoziţia sub formă de chiftele se reumeneşte în uleiul încins. Se servesc cu smântână şi caşcaval ras pe deasupra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Coktail de cafea

Cocktail de cafea aromatizat

Descoperă cum să pregătești un cocktail de cafea deosebit, perfect pentru a-ți începe ziua sau ca desert după masă. Combinația de cafea, scorțișoară, nucșoară și ciocolată îți va răsfăța simțurile cu fiecare înghițitură.

POFTĂ BUNĂ

Piept de pui cu conopidă şi caşcaval afumat

Ești pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Îți oferim o idee pe zi, după care îți urăm poftă bună! Astăzi avem conopidă gratinată cu cașcaval. Nouă ne place conopida și o mâncăm destul de des. Pe lângă multele proprietăți are și un gust bun atât gătită cât și crudă. Da, conopida se mănâncă și crudă.