Image 1
Image 2
Budincă de macaroane
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Budincă de macaroane
Budincă de macaroane

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

600 grame macaroane,

3 ouă

60 gr. unt

15 gr. sare

200 fr. brânză de oi

150 ml lapte

40 gr pesmet

Mod de pregătire: macaroanele rupte în bucăţi potrivite se fierb în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, se scot, se trec printr-un jet de apă rece şi se pun în strecurătoare să se scurgă. Separat se amestecă brânza de oi zdrobită cu furculiţa, cu ouă, lapte şi sare. Se pun macaroanele amestecate cu brânză într-o tavă tapetată cu unt şi pesmet şi se dă la cuptor 35 de minute.

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS RETETE MEXICANE

Mâncare de fasole cu chili

Ești în pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Chili con carne, rețetă mexicană cu carne de vită tocată, fasole roșie și mirodenii. Este un preparat foarte popular în bucătăria mexicană, picant, plin de gust și cu ingrediente accesibile oricui. Acest preparat devine popular în secolul XIX, în San Antonio (Texas), datorită vânzătorilor ambulanți de origine mexicană. Cum se face rețeta de mâncare mexicană chili con carne.

REȚETE RUSEȘTI

Carne de vită rusească Stroganoff

Datează de la mijlocul secolului al XIX-lea și poartă numele unui membru al familiei Stroganov, care erau un grup de negustori și proprietari ruși de mare succes: cei mai bogați oameni de afaceri din Rusia țaristă.