Image 1
Image 2
Budincă de macaroane
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Budincă de macaroane
Budincă de macaroane

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

600 grame macaroane,

3 ouă

60 gr. unt

15 gr. sare

200 fr. brânză de oi

150 ml lapte

40 gr pesmet

Mod de pregătire: macaroanele rupte în bucăţi potrivite se fierb în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, se scot, se trec printr-un jet de apă rece şi se pun în strecurătoare să se scurgă. Separat se amestecă brânza de oi zdrobită cu furculiţa, cu ouă, lapte şi sare. Se pun macaroanele amestecate cu brânză într-o tavă tapetată cu unt şi pesmet şi se dă la cuptor 35 de minute.

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

DESERT

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

Această rețetă de papanași cu brânză de vaci, smântână și gem este o îmbinare perfectă între textura fină a brânzei, dulceața gemului și cremozitatea smântânii, transformând fiecare îmbucătură într-o experiență culinară memorabilă. Savurați acest desert tradițional românesc și lăsați-vă cucerit de gustul său autentic!

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.