Image 1
Image 2

Salată de conopidă cu pui

Salată de conopidă cu pui
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Salată de conopidă cu pui

Vă propunem pentru azi o salată de conopidă cu pui, delicioasă şi foarte uşor de preparat. Vă garantez că e gata în 20 de minute!    

Ingrediente;

-1 conopidă de mărime medie
-400 g piept de pui
-3 ouă fierte tari
-maioneză după gust pe care vă sfătuim să o preparaţi chiar voi acasă
-sare, piper, usturoi, frunze de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare;
spălăm conopida şi o desfacem în bucheţele.O punem la fiert într-o oală cu apă sărată. Separat fierbem pieptul de pui. Când sunt fierte le scoatem şi le lăsăm la răcit.

Zdrobim cu o furculiţă conopida nu până la mărunţire iar pieptul de pui şi ouăle fierte le tăiem cubuleţe.
Le amestecăm şi asezonăm cu sare, piper, maioneza şi pătrunjelul. Pentru un plus de prospeţime şi savoare aduăgaţi puţină zeamă de lămăie. Daca  dorim mai multe  legume putem adăuga morcov fiert şi inele de ceapă verde.
Aşezaţi amestecul pe un pat de salată verde proaspătă şi serviţi.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Prăjitură de casă cu căpşuni

DESERT

Prăjitură de casă cu căpşuni

Această rețetă transformă prăjitura cu căpșuni într-un desert delicios, combinând căpșunile cu ouă, zahăr și făină pentru un gust bogat și o textură ușoară.

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.