Image 1
Image 2

Ruladă de şuncă cu cremă de brânză

Rulada de sunca cu crema de branza
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rulada de sunca cu crema de branza
Rulada de sunca cu crema de branza

Ingrediente:

– 30-35 felii subţiri de şuncă presată,

– 500 g brânză proaspătă,

– o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic),

– 50 g de unt sau margarină,

– 1-2 linguri de smântână, în funcţie de consistenţa brânzei,

– o legătură de mărar verde sau 2 linguriţe de mărar uscat şi măcinat,

– sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul şi smântâna. Se adaugă mărarul mărunţit cât se poate de fin, apoi se condimentează. Se amestecă bine, până când se obţine o pastă omogenă. Se iau feliile de şuncă şi se umplu, una câte una, cu câte o linguă de cremă de brânză, apio se rulează. Se ornează cu maioneză, crema de brânză rămasă, ouă fierte, sau murături. Se consumă ca mâncare de sine stătătoare, sau platou rece, în combinaţie cu alte preparate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RĂSFĂȚ CULINAR

Minciunele ori ciurigăi

Deserturile sunt mereu binevenite după o masă copioasă. Îți propunem o idee de minciunele. Deserturile tradiționale au fost și vor fi foarte apreciate, pentru că au acel gust al copilăriei, de neuitat.

Rețetă de iaurt făcut în casă

Rețetă de iaurt făcut în casă

Iaurtul, unul dintre cele mai vechi alimente fermentate, a fost descoperit accidental în piei de animale și a devenit popular la nivel mondial datorită beneficiilor sale pentru sănătate, fiind produs și consumat în diferite forme în întreaga lume.