Image 1
Image 2
Roşii umplute cu orez
Roşii umplute cu orez
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Roşii umplute cu orez
Roşii umplute cu orez

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

1.2 kg roşii

300 gr. ceapă

câteva fire de pătrunjel verde

2 morcovi

25 gr. sare

200 gr. orez

100 ml ulei

câteva fire de mărar verde

100 ml bulion de roşii

un vârf cuţit de piper.

Mod de pregătire: se căleşte  150 gr. de ceapă în 50 gr de ulei.. Se adaugă orezul, puţină apă şi sare. Se umplu roşiile, se toarnă deasupra un sos format din restul de capă călită, sare, piper, miezul de roşii şi bulion. Se dă la cuptor pentru 15 minute. Se servesc cu vedeaţă tocată pe deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Cartodi scazuti, cu carnati

Cartofi cu cârnați afumați și aromă de ardei

Această rețetă tradițională aduce împreună savoarea cârnaților afumați cu bogăția cartofilor și prospețimea legumelor pentru a crea un fel de mâncare reconfortant, perfect pentru orice masă în familie.

Pulpe de pui umplut cu ciuperci

Am incercat mai multe variante de piept de pui umplut si, dintre toate, aceasta mi-a placut cel mai mult. Amestecul de ciuperci, patrunjel si cascaval este o bunatate, iar faptul ca pieptul este in strat subtire, il face mai putin sec si lasa mai mult loc umpluturii.