24 iunie 2017 Categoria: Stirea zilei

Roşii 100% bio din Cerneşti vor mânca toţi românii care vor dori să aibă grijă de sănătatea lor. Mircea Radu Muntean este angajatul propriul său fiu care a dezvoltat o afacere de peste 1,5 milioane de euro amenajând cea mai mare fermă legumicolă bio pe o suprafaţă de 70,2 ari de teren. » Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Numele premierului

    Ca şi în urmă cu o jumătate de an, un mister de nepătruns se aşterne peste numele celui ce va fi propus pentru funcţia de premier. Anul trecut secretizarea a fost motivată de dorinţa de a-l proteja pe cel ce urma să fie desemnat prim ministru. Dezvăluindu-i prea devreme identitatea exista riscul de a fi luat în tărbacă de presă şi de instituţiile de forţă. Situaţia se repetă. Liviu Dragnea, deşi s-a ars o dată cu propunerea, nici de data aceasta nu anunţă din timp lista propunerilor.
» Citeşte restul articolului

24 iunie 2017 comentează acum

Actualitatea:

Vezi Arhiva

Bilanţul de şase luni al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş

În data de 23 iunie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş a avut loc o conferinţă de presă, condusă de inspectorul şef lt.col. Florişteanu Petru Marcel. Au participat reprezentanţi şeful Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică, lt.col. Istvan Iuhos, şeful Biroului Pază şi Protecţie Instituţională, lt.col. Tomoiagă Sergiu, ofiţerul de Informare Relaţii Publice şi cu Publicul, cpt. Radu Vasile Nicolae şi pr.mil.dr. Achim Daniel.

» Citeşte restul articolului

23 iunie 2017 comentează acum