02 septembrie 2018 Categoria: Stirea zilei

Managerii transmit că e posibil să facă angajări în perioada următoare

Managerii din industrie, construcţii, comerţ şi servicii anticipează că în această toamnă vor mări preţurile, pe fondul unor activităţi în dezvoltare, şi vor menţine sau chiar vor mări numărul de salariaţi, arată rezultatele unui sondaj publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS). » Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

PSD, un partid cu conducere „paralelă”

Dintr-un măr tăiat în două nu rezultă două mere mai mici. Totuşi, când tai un măr în două există un avantaj: se vede dacă este sau nu putred la mijloc. Fără să fie înjumătăţit, după o scurtă îmbrânceală în public, la disecare, apar suficient de multe pete negre, urâte, în interiorul acestui partid.

» Citeşte restul articolului

22 septembrie 2018 comentează acum

Eveniment:

Vezi Arhiva

Zilele LEGO® au loc la VIVO! Baia Mare în perioada 24-26 august

VIVO! Baia Mare vă invită în acest weekend (24-26 august) să vizitaţi tradiţionala expoziţie de creaţii LEGO® realizată în parteneriat cu Asociaţia Brickenburg, asociaţie a fanilor LEGO(R) din România. În cadrul expoziţiei, cei mici şi cei mari vor avea posibilitatea de a testa moduri de combinare a celebrelor cărămizi în cadrul atelierelor de construcţie cu elemente LEGO® între orele 12:00 – 19:00. » Citeşte restul articolului

21 august 2018 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Colonia Pictorilor din Baia Mare, experiment şi provocare

Colonia Pictorilor BM

Colonia Pictorilor BM

Noul edificiu al Coloniei Pictorilor din Baia Mare,  inaugurat în seara zilei de 10 noiembrie 2017, cu siguranţă va da naştere multor controverse.

Poate fi la fel de fanatic contestat pe cât de fanatic admirat.  Depinde de gust şi percepţie.

Greu încadrabil într-un stil, dar situat mai degrabă în apropierea unui minimalism agresiv decât al unui posmodernism ostentativ, proiectul, foarte îndrăzneţ, copleşeşte nu doar vizitatorul, ci şi lucrările expuse.

» Citeşte restul articolului

12 noiembrie 2017 comentează acum