02 septembrie 2018 Categoria: Stirea zilei

Managerii transmit că e posibil să facă angajări în perioada următoare

Managerii din industrie, construcţii, comerţ şi servicii anticipează că în această toamnă vor mări preţurile, pe fondul unor activităţi în dezvoltare, şi vor menţine sau chiar vor mări numărul de salariaţi, arată rezultatele unui sondaj publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS). » Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Manipularea grijii faţă de oameni

De ce este PSD cel mai mare partid din România? Este o întrebare care ar trebui să-i frământe pe strategii partidelor de dreapta. Când PNL şi PDL au hotărât că trebuie să fuzioneze pentru a forma un mare partid, pe care ca titlu de lucru îl numeau chiar „marele PNL” nu s-au obosit să explice că vor să facă un mare partid de dreapta, capabil să ţină piept PSD-ului.

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2018 comentează acum

Eveniment:

Vezi Arhiva

Zilele LEGO® au loc la VIVO! Baia Mare în perioada 24-26 august

VIVO! Baia Mare vă invită în acest weekend (24-26 august) să vizitaţi tradiţionala expoziţie de creaţii LEGO® realizată în parteneriat cu Asociaţia Brickenburg, asociaţie a fanilor LEGO(R) din România. În cadrul expoziţiei, cei mici şi cei mari vor avea posibilitatea de a testa moduri de combinare a celebrelor cărămizi în cadrul atelierelor de construcţie cu elemente LEGO® între orele 12:00 – 19:00. » Citeşte restul articolului

21 august 2018 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Colonia Pictorilor din Baia Mare, experiment şi provocare

Colonia Pictorilor BM

Colonia Pictorilor BM

Noul edificiu al Coloniei Pictorilor din Baia Mare,  inaugurat în seara zilei de 10 noiembrie 2017, cu siguranţă va da naştere multor controverse.

Poate fi la fel de fanatic contestat pe cât de fanatic admirat.  Depinde de gust şi percepţie.

Greu încadrabil într-un stil, dar situat mai degrabă în apropierea unui minimalism agresiv decât al unui posmodernism ostentativ, proiectul, foarte îndrăzneţ, copleşeşte nu doar vizitatorul, ci şi lucrările expuse.

» Citeşte restul articolului

12 noiembrie 2017 comentează acum