07 februarie 2019 Categoria: Stirea zilei

La Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurare Maramureş, în primul trimestru a acestui an, se pot depune nouă proiecte de finanţare în diferite sectoare agricole.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

Imagini cu impact emoţional

Mecanica fluidă a scenei publice din România începutului de secol 21 oferă din ce în ce mai multe spectacole deasupra cărora ar trebui inserată expresia obligatorie a CNA-ului „imagini cu impact emoţional”.

» Citeşte restul articolului

15 februarie 2019 comentează acum

Economic:

Vezi Arhiva

Biroul Vamal Maramureş a stabilit prejudicii de 1,2 milioane lei

Activitatea Biroului Vamal de Interior Maramureş, cumulat cu Biroul Vamal Sighetu Marmaţiei a fost realizată din comerţul cu ţări terţe. În luna ianuarie, acţiunile specifice strict domeniului vamal au vizat efectuarea a 15 controale la persoane juridice, peste 900 controale la colete poştale şi şapte controale cu privire la respectarea drepturilor de proprietate intelectuală. » Citeşte restul articolului

15 februarie 2019 comentează acum

Cultură:

Vezi Arhiva

Colonia Pictorilor din Baia Mare, experiment şi provocare

Colonia Pictorilor BM

Colonia Pictorilor BM

Noul edificiu al Coloniei Pictorilor din Baia Mare,  inaugurat în seara zilei de 10 noiembrie 2017, cu siguranţă va da naştere multor controverse.

Poate fi la fel de fanatic contestat pe cât de fanatic admirat.  Depinde de gust şi percepţie.

Greu încadrabil într-un stil, dar situat mai degrabă în apropierea unui minimalism agresiv decât al unui posmodernism ostentativ, proiectul, foarte îndrăzneţ, copleşeşte nu doar vizitatorul, ci şi lucrările expuse.

» Citeşte restul articolului

12 noiembrie 2017 comentează acum