16 octombrie 2017 Categoria: Stirea zilei

La întâlnirea cu secretarii unităţilor administrativ-teritoriale desfăşurată astăzi, 16 octombrie a.c., în sala Palatului Administrativ au fost abordate aspecte referitoare la procedura operaţională cu privire la modul de întocmire, transmitere şi conţinutul rapoartelor operative şi de sinteză privind efectele manifestării fenomenelor hidrometeorologice, procedura de scoatere a produselor din rezerva de stat, stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor proveniţi din familii defavorizate şi legile fondului funciar.

» Citeşte restul articolului

Editorial

Vezi Arhiva

PNL, mai există?

PSD acaparează întreaga atenţie a opiniei publice, fie printr-o agresivă campanie de popularizare a programului de guvernare, fie prin scandaluri. Într-adevăr, acest partid a ajuns să eclipseze aproape în întregime activitatea celorlalte formaţiuni politice. Când acestea apar în decor, se raportează de regulă la PSD, la liderii lui, la miniştri, la scandalurile legate de guvern.
Opoziţia, şi înţelegem aici în primul rând PNL, nu reuşeşte să propună o alternativă viabilă la actuala guvernare din niciun punct de vedere.

» Citeşte restul articolului

17 octombrie 2017 comentează acum

Actualitatea:

Vezi Arhiva

13 dosare penale întocmite de poliţiştii maramureşeni pentru contrabanda cu ţigări

În perioada 11-15 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei din cadrul Secţiei 7 Suciu de Sus au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun. În urma controalelor efectuate pe raza municipiului Baia Mare, în localităţile limitrofe dar şi pe D.J. 109F, între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Lăpuş, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni de contrabandă pentru care au întocmit dosare penale. » Citeşte restul articolului

16 octombrie 2017 comentează acum