Image 1
Image 2
Coltunasi cu carne
Colţunaşi cu carne
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Coltunasi cu carne
Coltunasi cu carne

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

250 grame de făină,

4 ouă,

1 ceapă,

piper (după gust),

100 ml lapte,

300 gr. carne slabă,

30 gr.sare,

2 linguri de untură

Mod de pregătire: se prepară un  aluat format diin fărină, lapte, ouă (2 buc.) şi un praf de sare. Se frământă bine, se dă la rece 10 minute, după care se întândinde coca sub formă de foaie ( cu sucitorul). Se taie în pătrate de 5/5 cm., care se umplu cu un amestec formant din: carne şi ceapă prăjită, ouă, piper, sare, amestec foarte bine omogenizat. Se lipesc colţunaşii cu mâna şi se fierb în apă clocotită cu sare15 minute. Se servesc fierbinţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Whisky Mac

Whisky Mac

Se spune că acest cocktail a fost inventat de Colonelul Hector MacDonald în timpul serviciului său în India, în perioada Rajului britanic.

Rețetă lapte de bou

Rețetă lapte de bou. Una dintre cele mai cunoscute rețete tradiționale este cea a laptelui de bou. Deși denumirea pare ușor ciudată, gustul este unul pe care îl vei ține minte toată viața! Acest preparat este extrem de simplu de făcut, nu necesită mult timp în bucătărie și ai nevoie doar de trei ingrediente.

REȚETE DE SĂRBĂTORI

Cotlet de porc crestat şi umplut

Lăsați-vă seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se îmbină armonios cu aromele intense ale baconului afumat, răsfățându-vă simțurile cu fiecare înțepătură de furculiță în această capodoperă culinară.