Image 1
Image 2

Cartofi umpluţi cu brânză

Cartofi umpluţi cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

2 kg cartofi,

250 gr. brânză de vaci,

2 ouă,

50 gr. pâine,

100 gr. smântână,

50 gr. caşcaval,

50 ml lapte,

50 gr. brânză de oi,

50 gr. unt,

20 gr. mărar,

10 gr. sare, 5 gr. boia.

Mod de pregătire: cartofii întregi se spală şi se fierb pe jumătate după care se curăţă de pieliţă şi se scobesc la mijloc cu o linguriţă sau cu vârful unui cuţit. Separat se prepară umplutura amestecându-se bine: brânza de vaci cu cea de oi, mărarul tocat fin, sarea, boiaua de ardei, miezul cartofilor şi jumătate din cantitatea de smântână. Se umplu cartofii şi se aşează într-o tavă unsă cu unt. Caşcavalul ras se amestecă bine cu oul bătut şi se toarnă peste umplutură. Se ţin în cuptorul încins 15 min. Se servesc calzi cu smântână deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

FAST FOOD

Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

Aceste sandwichuri de pita cu friptură de vită și rucola reprezintă combinația ideală între savoare și nutriție, fiind perfecte pentru un prânz sățios sau un aperitiv consistent. Sosul de muștar Dijon și miere adaugă o notă dulce-piccantă, echilibrând perfect gusturile.

ARHIVA CU REȚETE CULINARE POESIS

Sparanghel la Grătar

Această rețetă ușoară de sparanghel la grătar necesită doar câteva ingrediente și este garnitura perfectă, ușoară și sănătoasă. Iubesc  sparanghelul învelit în bacon , dar această rețetă de sparanghel la grătar e excelentă si așa simplă! Îți împărtășesc câteva trucuri și sfaturi rapide, astfel încât să poți face sparanghelul perfect la grătar de fiecare dată.