Image 1
Image 2

Asociația ARTTIS începe azi noua stagiune

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marți, 4 septembrie, de la ora 16, la Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” are loc deschiderea unei noi stagiuni a Trupei Iosif Ahmed, compania de teatru pentru adolescenți a Asociației ARTTIS.

După o scurtă prelegere despre istoricul asociației, care a împlinit 24 de ani de existență, și o prezentare a membrilor generației curente, va avea loc  premiera unui colaj teatral neconvențional intitulat ”Dialoguri (im)posibile sau A iubi iubire”.

În cei aproape 25 de ani de activitate ARTTIS a lansat în lumea teatrului câteva nume importante: Vlad Chico, Andrei Stan, Diana Turtureanu, Lorena Copil, printre alții, și desigur regretatul Iosif Ahmed. Coordonatorul trupei este Radu George Horotan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Centrul Civic Satu Mare

IFPLUS CENTRUL CIVIC SATU MARE

Satu Mare: Armonia dintre oraș și natură în Centrul Civic, o viziune a arhitectului Nicolae Porumbescu

Orașul Satu Mare se mândrește cu un simbol emblematic: turnul de 97 de metri al Palatului Administrativ. Această capodoperă arhitecturală este creația profesorului Nicolae Porumbescu, un nume de referință în arhitectura românească, responsabil și pentru alte clădiri remarcabile precum palatele de cultură din Suceava și Baia Mare.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now

REVISTA ACOLADA

Au apărut numerele 11 și 12

Cronica literară semnată de Gheorghe Grigurcu în nr. 12 al revistei este dedicată unuia din colaboratorii de bază ai „Acoladei” încă de la primul ei număr, apărut în octombrie 2007. „Activitatea infatigabilă, scrupulul observației, cultul detaliului constituie pentru Constantin Călin premisele favorabile ale unor atitudini critice.