Image 1
Image 2

Aperitiv cremă de brânză

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

500 g brânză proaspătă, o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic), 50 g de unt sau margarină, 1-2 linguri de smântână, în funcție de consistența brânzei, o legătură de mărar verde sau 2 lingurițe de mărar uscat și măcinat, o linguriță de boia de ardei, sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul și smântâna. Se adaugă mărarul mărunțit cât se poate de fin, apoi se condimentează cu sare, piper și boia. Se amestecă bine, până când se obține o pastă omogenă. Smântâna din crema de brânză se poate substitui cu maioneză, dar atunci este indicat să se consume într-o zi, cel mult două. Crema de brânză se poate îmbogăți și cu bucățele de măsline (fără sâmburi). Gustul de măsline se potrivește foarte bine cu această compoziție. Se consumă cu pâine proaspătă și roșii, sau ceapă, ori platou rece pe bruschete, în combinație cu alte preparate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

DESERT

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

Această rețetă de papanași cu brânză de vaci, smântână și gem este o îmbinare perfectă între textura fină a brânzei, dulceața gemului și cremozitatea smântânii, transformând fiecare îmbucătură într-o experiență culinară memorabilă. Savurați acest desert tradițional românesc și lăsați-vă cucerit de gustul său autentic!

POFTĂ BUNĂ

Piept de pui cu conopidă şi caşcaval afumat

Ești pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Îți oferim o idee pe zi, după care îți urăm poftă bună! Astăzi avem conopidă gratinată cu cașcaval. Nouă ne place conopida și o mâncăm destul de des. Pe lângă multele proprietăți are și un gust bun atât gătită cât și crudă. Da, conopida se mănâncă și crudă.