Image 1
Image 2

Supa chinezească dulce-acrișoară

Supa chinezeasca dulce-acrisoara
Supa chinezească dulce-acrişoară
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Supa chinezeasca dulce-acrisoara
Supa chinezeasca dulce-acrisoara

Ingrediente:

– 500 g piept de pui

– 2 liguri de ulei de susan

– o lingura de amidon alimentar (sau faina)

– 500 g de legume chinezesti (congelate)

– 2 linguri de sos Hoisin

– 2 linguri sos de soia

– o lingura de otet balsamic (sau otet de orez)

– o lingurita cu varf de amastec de condimente chinezesti

– o lingura de sos de chili dulce

– putina sare

– circa 100 – 150 g (dupa gust) de taitei din faina de orez.

Mod de preparare:

Amidonul se amesteca cu uleiul de susan, iar carnea taiata fasii subtiri se invart in acest aluat. Intr-un vas incins de teflon se prarajeste foarte putin carnea, apoi se adauga legumele decongelate, care se calesc astfel 2-3 minute. Se stinge cu circa un litru de apa si se adauga si restul de condimente.

Se fierbe pana cand carnea se va inmuia, apoi se adauga taiteii, se stinge focul si se lasa 8-10 minute pe plita fierbinte. Se serveste calda, eventual cu adaos de condimente picante, sau acrisoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Spumă de zmeură

DESERT

Spumă de zmeură

Această spumă de zmeură, cu textura sa aerată și gustul intens de fructe, îmbogățită cu vanilie și ornamente opționale, oferă o experiență culinară rafinată și delicioasă, ideală pentru a impresiona la orice masă festivă.

RĂSFĂȚ CULINAR

Tort de clătite cu sirop caramel

Ştim că sunteţi nişte femei ocupate, dar mai ştim că, din când în când, doriţi să vă răsfăţaţi familia cu bunătăţi. Iată o reţetă rapidă şi delicioasă care va mulţumi pe toată lumea. Este pe gustul fiecaruia, care il mananca. Este usor la gust, putin dulce, deoarece in combinatie cu caramelul, preparat din mere si alune de padure coapte, foarte dulce si aromat ii reda un sharm si un gust deosebit.