Image 1
Image 2
tocanita de ciuperci, smantana
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Ingrediente necesare: 500 grame de ciuperci de cultura, 5 catei de usturoi, 25 mililitri de ulei, o lingura de faina de grau, 100 mililitri de smantana, eventual 100 mililitri de supa de carne, sare, piper, boia.

Modul de preparare: ciupercile se curata si se spala. Dupa ce s-au stors se taie in felii inguste si lungi. Apoi se pun la fiert 10-15 minute si se lasa la scurs. In uleiul incins se adauga ciupercile si se prajesc 2-4 minute, dupa care se adauga usturoiul taiat marunt. Se prajesc impreuna pana inainte ca usturoiul sa se caramelizeze. Adaugati faina de grau, apoi stingeti cu zeama de carne si cu smantana. Dupa cateva clocote tocanita se poate condimenta si apoi consuma inclusiv cu diverse garnituri (piure de cartofi, orez, paste fainoase).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Rawon, supa de carne clasată pe locul 1 în clasamentul global al supelor

Rawon, supă de carne din Indonezia

Rawon este o supă indoneziană picantă și aromată, preparată cu carne de vită și condimentată cu buah kluwek, un ingredient tradițional ce conferă o culoare neagră și un gust pământesc unic.