Image 1
Image 2

Frigărui vegetariene cu ciuperci

Frigarui cu ciuperci
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Frigarui cu ciuperci
Frigarui cu ciuperci

Ingrediente:

– 300-350 g de ciuperci champignon, pe cât posibil de mărimea unor nuci,

– 2 buc zucchini sau dovlecei,

– 400 g roşii mărunte (dacă sunt mai mari se pot tăia bucăţi),

– 2 ardei graşi,

– 2 cepe sau 16 căţei de usturoi (pentru 8 frigărui),

– sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile, usturoiul şi roşiile (dacă sunt mărunte) se folosec întregi, iat restul ingredientelor, după ce se spală de taie cubuleţe. Se înşiră pe beţe cât mai aspectuos, în aşa fel încât culorile să alterneze, iar usturoiul sau ceapa să nu fie în capătul frigăruii. Se condimentează şi se prăjesc la grătar, sau eventual la cuptor. Se pot servi ca fel principal, sau cu piure de cartofi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sandvișuri gratinate la cuptor

APERITIVE

Sandvișuri gratinate la cuptor cu cașcaval și ouă

Căutați o idee de gustare caldă, simplă și extrem de gustoasă? Aceste sandvișuri gratinate la cuptor cu cașcaval și ouă sunt soluția perfectă, fiind ideale pentru micul dejun, pauza de prânz sau chiar pentru o cină rapidă. Acest preparat versatil vă permite să experimentați cu diverse umpluturi, transformând resturile din frigider într-o masă delicioasă și reconfortantă.

Fasole verde scazuta

Fasole verde scăzută

Fasole verde în sos de smântână combină savoarea păstăilor de fasole cu un sos cremos, fiind o opțiune versatilă și gustoasă pentru mesele de zi cu zi. Poate fi servită ca atare sau alături de diverse garnituri, oferind o masă reconfortantă și plină de aromă.