Ziua Universală a Iei va fi marcată miercuri la Carei | Informaţia Zilei

Ziua Universală a Iei va fi marcată miercuri la Carei

Scris de Ioana Vladimirescu, 23 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

24 iunie – Ziua Universala a IEI

Miercuri, 24 iunie, cu prilejul Zilei Universale a Iei, Direcţia de Cultură Carei, Centrul Cultural al municipiului Carei şi Asociaţia culturală Ceatăra invită sătmărenii din tot judeţul să sărbătorească împreună în curtea Centrului Cultural de pe strada Iuliu Maniu nr. 12-14.

În locaţia aflată lângă Teatrul Municipal, începând cu ora 19, participanţii vor putea admira ii din diferite zone ale ţării şi vor putea învăţa chiar câţiva paşi de dans popular sub îndrumarea profesorului Adrian Paşca şi a membrilor Ansamblului Ceatăra.

Organizatorii precizează că la eveniment se poate intra şi participa doar cu ie şi mască şi pe perioada manifestării se vor respecta regulile de distanţare socială şi măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se anulează.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517