Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Ziua porţilor deschise de la Centrul PrimaGym s-a bucurat de un real succes

Scris de Ioana Vladimirescu, 03 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmărenii s-au simţit minunat alături de echipa centrului şi antrenorii din alte judeţe invitaţi la eveniment

    La Satu Mare, săptămâna a început cu dreptul şi, mai mult decât atât, în pas vioi! Asta deoarece la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym e mare sărbătoare. Se împlinesc 20 de ani de existenţă, 20 de ani în care în fiecare zi, echipa de antrenori a centrului a pus suflet în a-i face pe sătmărenii de toate vârstele să îndrăgească sportul.

La ceas aniversar, PrimaGym Satu Mare şi-a deschis luni, 2 octombrie, porţile. Pe tot parcursul zilei au avut loc o serie de antrenamente gratuite şi o mulţime de tombole. De dimineaţă până seara târziu, sătmărenii s-au antrenat la masterclass-urile de bodyART, deepWORK, „Strong” şi Zumba alături de antrenorii PrimaGym şi prietenii lor, invitaţii din Cluj şi Baia Mare. În faţa cursanţilor au fost Barta Zoltan, Ilona Ilyes, Simona Niste, Renata Bogdan, Andreea Seleş, Andrei Chirilă, Bianca Niste, Laura Dudaş, Loredana Motioc şi Mara Buzatu.  În sala mică s-au făcut antrenamente de Spinracing cu Rita Szolosi şi Spinning cu Barta Zoltan, iar în sala de fitness de de dimineaţă până seara – Cyper James.
Numărul mare de participanţi la Ziua Porţilor Deschise arată cât de mulţi sătmăreni iubesc sportul şi merg săptămânal la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym Satu Mare pentru a se relaxa, a se simţi bine, a beneficia de consiliere pentru a scăpa de kilogramele în plus sau a lua în greutate.

În 3 octombrie – Gala „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine”

Sărbătoarea continuă la PrimaGym Satu Mare şi marţi, 3 octombrie, când se intră la momentele speciale de la ora 18 pe bază de invitaţie. Cei prezenţi vor avea ocazia să cunoască îndeaproape echipa PrimaGym, să facă un pas în trecut, chiar în primii ani de activitate ai clubului, se va premia fidelitatea prin numeroase premii şi marele premiul constând într-o invitaţie pentru o persoană în Tabăra „Body&Mind” organizată de BodyART School România ce va avea loc în vara anului viitor, iar spre seară va avea loc o prezentare de modă ce poartă semnătura designerilor Cosmin Mureşan şi Sebastian David.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.