Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Ziua porţilor deschise de la Centrul PrimaGym s-a bucurat de un real succes

Scris de Ioana Vladimirescu, 03 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmărenii s-au simţit minunat alături de echipa centrului şi antrenorii din alte judeţe invitaţi la eveniment

    La Satu Mare, săptămâna a început cu dreptul şi, mai mult decât atât, în pas vioi! Asta deoarece la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym e mare sărbătoare. Se împlinesc 20 de ani de existenţă, 20 de ani în care în fiecare zi, echipa de antrenori a centrului a pus suflet în a-i face pe sătmărenii de toate vârstele să îndrăgească sportul.

La ceas aniversar, PrimaGym Satu Mare şi-a deschis luni, 2 octombrie, porţile. Pe tot parcursul zilei au avut loc o serie de antrenamente gratuite şi o mulţime de tombole. De dimineaţă până seara târziu, sătmărenii s-au antrenat la masterclass-urile de bodyART, deepWORK, „Strong” şi Zumba alături de antrenorii PrimaGym şi prietenii lor, invitaţii din Cluj şi Baia Mare. În faţa cursanţilor au fost Barta Zoltan, Ilona Ilyes, Simona Niste, Renata Bogdan, Andreea Seleş, Andrei Chirilă, Bianca Niste, Laura Dudaş, Loredana Motioc şi Mara Buzatu.  În sala mică s-au făcut antrenamente de Spinracing cu Rita Szolosi şi Spinning cu Barta Zoltan, iar în sala de fitness de de dimineaţă până seara – Cyper James.
Numărul mare de participanţi la Ziua Porţilor Deschise arată cât de mulţi sătmăreni iubesc sportul şi merg săptămânal la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym Satu Mare pentru a se relaxa, a se simţi bine, a beneficia de consiliere pentru a scăpa de kilogramele în plus sau a lua în greutate.

În 3 octombrie – Gala „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine”

Sărbătoarea continuă la PrimaGym Satu Mare şi marţi, 3 octombrie, când se intră la momentele speciale de la ora 18 pe bază de invitaţie. Cei prezenţi vor avea ocazia să cunoască îndeaproape echipa PrimaGym, să facă un pas în trecut, chiar în primii ani de activitate ai clubului, se va premia fidelitatea prin numeroase premii şi marele premiul constând într-o invitaţie pentru o persoană în Tabăra „Body&Mind” organizată de BodyART School România ce va avea loc în vara anului viitor, iar spre seară va avea loc o prezentare de modă ce poartă semnătura designerilor Cosmin Mureşan şi Sebastian David.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.