Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

Ziua porţilor deschise de la Centrul PrimaGym s-a bucurat de un real succes

Scris de Ioana Vladimirescu, 03 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmărenii s-au simţit minunat alături de echipa centrului şi antrenorii din alte judeţe invitaţi la eveniment

    La Satu Mare, săptămâna a început cu dreptul şi, mai mult decât atât, în pas vioi! Asta deoarece la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym e mare sărbătoare. Se împlinesc 20 de ani de existenţă, 20 de ani în care în fiecare zi, echipa de antrenori a centrului a pus suflet în a-i face pe sătmărenii de toate vârstele să îndrăgească sportul.

La ceas aniversar, PrimaGym Satu Mare şi-a deschis luni, 2 octombrie, porţile. Pe tot parcursul zilei au avut loc o serie de antrenamente gratuite şi o mulţime de tombole. De dimineaţă până seara târziu, sătmărenii s-au antrenat la masterclass-urile de bodyART, deepWORK, „Strong” şi Zumba alături de antrenorii PrimaGym şi prietenii lor, invitaţii din Cluj şi Baia Mare. În faţa cursanţilor au fost Barta Zoltan, Ilona Ilyes, Simona Niste, Renata Bogdan, Andreea Seleş, Andrei Chirilă, Bianca Niste, Laura Dudaş, Loredana Motioc şi Mara Buzatu.  În sala mică s-au făcut antrenamente de Spinracing cu Rita Szolosi şi Spinning cu Barta Zoltan, iar în sala de fitness de de dimineaţă până seara – Cyper James.
Numărul mare de participanţi la Ziua Porţilor Deschise arată cât de mulţi sătmăreni iubesc sportul şi merg săptămânal la Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym Satu Mare pentru a se relaxa, a se simţi bine, a beneficia de consiliere pentru a scăpa de kilogramele în plus sau a lua în greutate.

În 3 octombrie – Gala „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine”

Sărbătoarea continuă la PrimaGym Satu Mare şi marţi, 3 octombrie, când se intră la momentele speciale de la ora 18 pe bază de invitaţie. Cei prezenţi vor avea ocazia să cunoască îndeaproape echipa PrimaGym, să facă un pas în trecut, chiar în primii ani de activitate ai clubului, se va premia fidelitatea prin numeroase premii şi marele premiul constând într-o invitaţie pentru o persoană în Tabăra „Body&Mind” organizată de BodyART School România ce va avea loc în vara anului viitor, iar spre seară va avea loc o prezentare de modă ce poartă semnătura designerilor Cosmin Mureşan şi Sebastian David.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.