Ziua Poliţiei în Centrul Nou din Satu Mare

După Cupa Presei la TIR, de zilele trecute, o altă acţiune deosebită a fost organizată vineri, 24 martie.
De la ora 10.00 şi până pe la 13.00, sute de copii au ajuns în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Motivul? Aici au existat puncte de informare privind activitatea cadrelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Au fost prezentate autospecialele, s-au prezentat diferite tehnici ;i arme, printre altele de amprentare şi a existat inclusiv un laborator criminalistic.

Totodată, s-au putut vedea câini special antrenaţi, maşini de poliţie, cu girofarele pornite, autospeciale dotate cu echipamente ca-n filme. Toate au fost pe placul copiilor, care au venit de la multe şcoli din Satu Mare.

Poliţiştii le-au prezentat în maximă siguranţă şi armamentul, spre deliciul celor mici. Au fost lăsaţi să urce în maşini, chiar să pornească semnalele acustice.

Alţii şi-au dorit poze pe motocicletă, sau la volanul maşinilor de poliţie, aşa cum au văzut în filme. N-au lipsit informaţiile privind educaţia rutieră şi civică.

Abonează-te acum Online!
  1. V. Grigor a spus: 29 martie 2023, ora 08:44

    N-m cuvinte de laudă pentru Poliţia Sătmăreană, care permite ca pe un handicapat GRAV, de 88 ani singur ţintuit la pat să fie jefuit de bani si bijuterii, dosar cu autori necunoscuţi, victima să caute făptaşi

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517