Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Ziua familiei la DRÄXLMAIER Satu Mare

Scris de decebal, 24 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O zi perfectă de vară, cu soare blând şi un vânt plăcut, a fost cadrul perfect de sărbătoare pentru cei care au păşit pragul fabricii DRÄXLMAIER Satu Mare duminica trecută. Porţile s-au deschis pentru a treia oară, ca să-i primească pe cei mai de importanţi vizitatori – angajaţii şi familiile lor.

Aproape 9.000 de participanţi au sărbătorit alături de familie şi colegi. Programele speciale şi artiştii de seamă au creat o atmosferă unică, plină de zâmbete şi bucurie. 

Unul dintre punctele de mare interes a fost din nou turul fabricii. Grupurile organizate riguros au fost conduse de ghizi voluntari pe un traseu care prezenta toate fazele de lucru din producţie. În fiecare hală au făcut un scurt popas, unde au avut parte de o prezentare detaliată, plină de informaţii interesante, despre activitatea din sectorul respectiv. David Handro este cel care, an de an, organizează acest tur de Ziua Familiei. ”În acest an turul fabricii a constituit o experienţă diferită pentru mine. Am reuşit să aducem ceva nou, să includem toate elementele inovative şi proiectele noi din fabrică. Vizitatorii au fost interesaţi de ce au văzut, iar colegii mei din echipa de voluntari au făcut o treabă excelentă, chiar dacă mulţi dintre aceştia au participat pentru prima dată la această activitate de voluntariat. Toată lumea a fost încântată”, relatează domnul Handro.

O sărbătoare plină de culoare

Peluza verde din curtea fabricii s-a transformat într-un teren de joacă, plin cu fel şi fel de distracţii. Încă de la intrare, cei mici căutau din ochi, cu un zâmbet larg pe faţă, care va fi prima lor staţie – de unde să înceapă să exploreze. Toboganele colorate, atelierele de creaţie cu pictură, labirintul de paie, mini terenul de fotbal – toate s-au umplut de copii în scurt timp. Voluntarii care s-au ocupat de colţul de voie bună s-au străduit să ofere o experienţă plăcută şi, în acelaşi timp, s-au distrat de minune. ”Din primul an am vrut să particip ca voluntar la organizarea acestui eveniment, dar mereu a intervenit ceva. În acest an am fost foarte hotărât şi m-am înscris încă de la început în lista voluntarilor. Îmi place să fiu activ şi să fac lucruri care sunt importante pentru alţii. Am ales să ajut echipa la partea de activităţi atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, pentru că am simţit că mi s-ar potrivi perfect. A fost foarte interesant, îmi place să lucrez cu oamenii. M-am distrat şi eu împreuna cu copiii, dar şi cu adulţii care au venit pe la noi şi au îndrăznit să încerce tot ce le-am propus. Mi-am adus aminte cum am fost eu la vârsta copilăriei”, povesteşte Veres Levente, voluntar.

Artişti renumiţi pe scena DRÄXLMAIER

La a treia ediţie a evenimentului Ziua Familiei la DRÄXLMAIER, scena din curtea interioară a fabricii a fost animată începând cu după-amiaza. Programul a fost deschis de dansatorii de la Open Wings, iar reprezentaţia plină de viaţă a atras la scenă mulţi spectatori. Şirul concertelor a fost deschis de Petrică Mureşan, cel care a adus un spectacol de muzică populară şi a îndemnat la dans. Spectatorii nu s-au lăsat invitaţi de două ori: în frunte cu artistul au încins o horă şi au cântat alături de el melodiile bine cunoscute. Bangó Margit, mult apreciata cântăreaţă de muzică populară din Ungaria a continuat să animeze mulţimea din ce în ce mai mare din faţa scenei. După multe bis-uri îndemnate de aplauzele neîncetate a spectatorilor, ea a predat scena unei formaţii româneşti legendare: Holograf, care a oferit un show de neuitat. ”Nu credeam că o să văd vreodată această formaţie chiar aici, în curtea noastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în această zi. Nu voi uita niciodată această experienţă” – mărturisea un spectator, angajatul companiei de peste 15 ani.

Ultimul concert al zilei, oferit de formaţia Magna cum Laude din Ungaria, a fost la fel de aşteptat de participanţii evenimentului. Bine cunoscutele şlagăre au răsunat acompaniate de vocea celor prezenţi, care au apreciat extrem de mult momentul în care solistul Mező Misi a coborât în mulţime, transformând spectacolul într-o experienţă unică pentru fanii care l-au înconjurat.

Distracţia s-a încheiat odată cu lăsarea serii, iar participanţii au plecat, luând cu ei amintirea unei zile de poveste şi aşteptând următoarea ediţie a Zilei Familiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.