Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Zero sătmărence pe parchet în a doua înfrângere a sezonului. A pierdut Satu Mare?

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSBT Alexandria – CSM Satu Mare 79-72 (49-40)

După un debut de sezon excelent, CSM Satu Mare s-a lovit într-un final de tur de principalele forţe ale Ligii Naţionale de baschet feminin. Am pierdut acasă cu Sepsi, ne-am asigurat locul 2. N-am reuşit deloc să conducem în deplasare la Alexandria, am coborât pe locul 3 (la egalitate de puncte cu locul 2, gazda noastră de vineri). Poate CSM Satu Mare să emită pretenţii la cea mai preţioasă medalie, cum de altfel se vorbea la început de sezon?

S-a investit masiv în secţia de baschet, s-a renunţat la handbal, volei, s-au făcut sacrificii. La ultimele două sporturi cu siguranţă aveam şi sătmăreni “de bază”, în orice campionat ar fi evoluat. În meciul de vineri nu am avut nicio sătmăreancă prezentă pe parchet, nici măcar o secundă (şi nu e prima dată în actualul sezon). Şi atunci apar invitabilele întrebări. De ce se investeşte într-un sport în care nu avem sportivi locali? De ce forţăm? De ce se dau salarii de mii de euro, iar sătmăreni din alte ramuri sportive nu sunt recompensaţi nici măcar pentru acele titluri naţionale, mor de foame? De ce nu am câştigat ultimele două meciuri? De ce în sala “Ecaterina Both” plouă când afară ninge? De ce pierde Satu Mare dacă nu are nicio sătmăreancă pe teren? Se doreşte cu orice preţ cucerirea medaliilor de aur la baschet… Dar deocamdată rezultatele ne spun că CSM Satu Mare este departe de titlul naţional. Şi atunci?

Vineri s-a deschis etapa 9 din campionat, ultima a turului. CSBT Alexandria a controlat meciul. De altfel, mereu am avut partide grele cu trupa lui Mădălin Piperea. Multe nu ar fi de spus despre meci, el a putut fi văzut pe canalul Youtube al FRB. Sătmărencele au pierdut primele două perioade, însă le-au câştigat pe următoarele două la limită. N-au condus deloc, iar într-un final CSBT Alexandria – CSM Satu Mare s-a terminat 79-72, pe sferturi: 25-19, 24-21, 17-18, 13-14.

Au jucat:
CSBT Alexandria: Bartee – 26p, Amukamara – 26p, Vrancic – 14p, Voicu – 6p, Podar -6p, Cooper – 1p, Mihai, Grbic. Antrenor: Mădălin Piperea.
CSM Satu Mare: Mandache – 19p, Harrison – 14p, Solopova – 14p, Green – 12p, Baltic – 6p, Miller – 6p, Uiuiu – 1p, Lazăr, Sfîrlea. Jucătoare nefolosite: Szmutku, Kadar. Antrenor: Marius Dobă.

Meciurile rămase din etapa 9:
Sâmbătă, 9 decembrie
• Sepsi – “U” Cluj-Napoca (18:30)
Duminică, 10 decembrie
• Olimpia Braşov – SCM Timişoara (18:00)
Luni, 11 decembrie
• Sirius Tg. Mureş – ICIM Arad (18:30)
• CSU Alba Iulia stă

În etapa următoare CSM Satu Mare va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj, pe 16 decembrie de la ora 18:00. Însă până atunci, clubul sătmărean joacă marţi, 12 decembrie, pe teren propriu cu Pharmaserv Marburg. Va fi al treilea meci din Liga Europei Centrale pentru CSM. Totul va începe de la ora 18:00.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2017, ora 08:13

    ” Cum e turcul, si pistolul ! ” Compromisi sunt si cei de la conducerea orasului iar rezultatele sunt pe masura !.Veneticii (strainii) ne costa foarte mult si se comporta ca niste mercenari. Ar trebui sprijinit si investit mai mult in sportivii satmareni, cei locali care ar fi o investitie mult mai rentabila si folositoare. O echipa satmareana ar trebui sa fie format din jucatori 80% satmareni cel putin !. Asta trebe urmarit si realizat. Si noi putem produce valori, nu suntem cu nimic mai prejos decat altii. De ce sa acceptam valorile indoielnice ale altora cand ii putem forma si avea pe ai nostri ?.

  2. unu a spus: 09 decembrie 2017, ora 06:28

    in sfirsit ati ajuns si voi sa va puneti intrebarea de ce lasam acest presedinte cercetat penal si ales pe viata impreuna cu primarul sa-si bata joc de banii nostri? csm urile sunt ptr. sportivii localnici nu ptr, straini cu salarii de 8600 dolari pe luna plus comisionul presedintelui si impresarului ! l-am vazut infro emisiune tv in stare de ebrietate cum se certa cu toata lumea si recunostea cu non-salanta cum el semneaza contracte de la el putere fara sa se consulte cu nimeni! cu echipa de handbal a cheltuit o caruta de bani si a desfintato! nimeni nu-l intreaba nimic consilierii ridica mina si voteaza cum zice primarul ca doar ei sunt majoritari! foarte rusinos d-le primar sportul e compromis!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.