20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Zero sătmărence pe parchet în a doua înfrângere a sezonului. A pierdut Satu Mare?

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSBT Alexandria – CSM Satu Mare 79-72 (49-40)

După un debut de sezon excelent, CSM Satu Mare s-a lovit într-un final de tur de principalele forţe ale Ligii Naţionale de baschet feminin. Am pierdut acasă cu Sepsi, ne-am asigurat locul 2. N-am reuşit deloc să conducem în deplasare la Alexandria, am coborât pe locul 3 (la egalitate de puncte cu locul 2, gazda noastră de vineri). Poate CSM Satu Mare să emită pretenţii la cea mai preţioasă medalie, cum de altfel se vorbea la început de sezon?

S-a investit masiv în secţia de baschet, s-a renunţat la handbal, volei, s-au făcut sacrificii. La ultimele două sporturi cu siguranţă aveam şi sătmăreni “de bază”, în orice campionat ar fi evoluat. În meciul de vineri nu am avut nicio sătmăreancă prezentă pe parchet, nici măcar o secundă (şi nu e prima dată în actualul sezon). Şi atunci apar invitabilele întrebări. De ce se investeşte într-un sport în care nu avem sportivi locali? De ce forţăm? De ce se dau salarii de mii de euro, iar sătmăreni din alte ramuri sportive nu sunt recompensaţi nici măcar pentru acele titluri naţionale, mor de foame? De ce nu am câştigat ultimele două meciuri? De ce în sala “Ecaterina Both” plouă când afară ninge? De ce pierde Satu Mare dacă nu are nicio sătmăreancă pe teren? Se doreşte cu orice preţ cucerirea medaliilor de aur la baschet… Dar deocamdată rezultatele ne spun că CSM Satu Mare este departe de titlul naţional. Şi atunci?

Vineri s-a deschis etapa 9 din campionat, ultima a turului. CSBT Alexandria a controlat meciul. De altfel, mereu am avut partide grele cu trupa lui Mădălin Piperea. Multe nu ar fi de spus despre meci, el a putut fi văzut pe canalul Youtube al FRB. Sătmărencele au pierdut primele două perioade, însă le-au câştigat pe următoarele două la limită. N-au condus deloc, iar într-un final CSBT Alexandria – CSM Satu Mare s-a terminat 79-72, pe sferturi: 25-19, 24-21, 17-18, 13-14.

Au jucat:
CSBT Alexandria: Bartee – 26p, Amukamara – 26p, Vrancic – 14p, Voicu – 6p, Podar -6p, Cooper – 1p, Mihai, Grbic. Antrenor: Mădălin Piperea.
CSM Satu Mare: Mandache – 19p, Harrison – 14p, Solopova – 14p, Green – 12p, Baltic – 6p, Miller – 6p, Uiuiu – 1p, Lazăr, Sfîrlea. Jucătoare nefolosite: Szmutku, Kadar. Antrenor: Marius Dobă.

Meciurile rămase din etapa 9:
Sâmbătă, 9 decembrie
• Sepsi – “U” Cluj-Napoca (18:30)
Duminică, 10 decembrie
• Olimpia Braşov – SCM Timişoara (18:00)
Luni, 11 decembrie
• Sirius Tg. Mureş – ICIM Arad (18:30)
• CSU Alba Iulia stă

În etapa următoare CSM Satu Mare va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj, pe 16 decembrie de la ora 18:00. Însă până atunci, clubul sătmărean joacă marţi, 12 decembrie, pe teren propriu cu Pharmaserv Marburg. Va fi al treilea meci din Liga Europei Centrale pentru CSM. Totul va începe de la ora 18:00.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2017, ora 08:13

    ” Cum e turcul, si pistolul ! ” Compromisi sunt si cei de la conducerea orasului iar rezultatele sunt pe masura !.Veneticii (strainii) ne costa foarte mult si se comporta ca niste mercenari. Ar trebui sprijinit si investit mai mult in sportivii satmareni, cei locali care ar fi o investitie mult mai rentabila si folositoare. O echipa satmareana ar trebui sa fie format din jucatori 80% satmareni cel putin !. Asta trebe urmarit si realizat. Si noi putem produce valori, nu suntem cu nimic mai prejos decat altii. De ce sa acceptam valorile indoielnice ale altora cand ii putem forma si avea pe ai nostri ?.

  2. unu a spus: 09 decembrie 2017, ora 06:28

    in sfirsit ati ajuns si voi sa va puneti intrebarea de ce lasam acest presedinte cercetat penal si ales pe viata impreuna cu primarul sa-si bata joc de banii nostri? csm urile sunt ptr. sportivii localnici nu ptr, straini cu salarii de 8600 dolari pe luna plus comisionul presedintelui si impresarului ! l-am vazut infro emisiune tv in stare de ebrietate cum se certa cu toata lumea si recunostea cu non-salanta cum el semneaza contracte de la el putere fara sa se consulte cu nimeni! cu echipa de handbal a cheltuit o caruta de bani si a desfintato! nimeni nu-l intreaba nimic consilierii ridica mina si voteaza cum zice primarul ca doar ei sunt majoritari! foarte rusinos d-le primar sportul e compromis!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.