Vreme instabilă şi încălzire treptată la Satu Mare | Informaţia Zilei

Vreme instabilă şi încălzire treptată la Satu Mare

Scris de Eva Laczko, 07 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Starea vremii din aceste zile în nord-vestul ţării, deci şi în judeţul Satu Mare, este destul de instabilă, căci ne aflăm tocmai la interferenţa unui front atmosferic rece de origine polară şi a unui front cald, care vine dinspre Marea Mediterană, ambele tinzând să domine zona.

Conform prognozelor, în cursul zilei de astăzi masa de aer cald va împinge frontul rece înapoi spre nord, determinând o nouă încălzire treptată a aerului, joi şi vineri valorile maxime oscilând în jur de 15-16 grade C, iar sâmbătă şi duminică apropiindu-se din nou de 18-20 grade C, mult mai ridicate decât valorile medii obişnuite pentru această perioadă a anului, şi nici minimele nu vor coborî sub 7-8 grade C. Pentru primele două zile ale perioadei se mai prevestesc ploi, izolat averse, în cantităţi variabile, dar la sfârşitul săptămânii cerul devine predominant senin, cu şanse reduse de precipitaţii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517