24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Votaţi echipa care vă doriţi să fie campioana judeţului la fotbal, sezonul 2018-2019!

Scris de Ionuţ Blăjean, 25 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca niciodată, în lupta pentru titlul judeţean de fotbal sunt implicate 37 de echipe. Ele au fost împărţite în trei serii cu 12, 12 şi 13 cluburi. S-a renunţat la Elite, un format genial ca idee, dar care a eşuat după puţine sezoane.

La Adunarea Generală AJF din vară s-a votat noul format, chiar dacă anumite structuri sportive s-au impus, însă fără să vină cu alte soluţii. S-a ajuns la cele trei serii: Seria A – Zona Tur-Talna, Seria B – Zona Someş, Seria C – Crasna. Detalii, informaţii am tot prezentat în săptămânile trecute. Pe scurt spunem că vom avea un sezon regulat la capătul căruia locurile 1 se califică mai departe în Final Four Elite. Iar cea mai bună formaţie de pe locul 2 (aici va fi un turneu cu toate cele trei echipe care vor termina pe locul 2) va completa ”careul de aşi”. Se va trage la sorţi pentru stabilirea semifinalelor după care se va juca tur-retur. Logic, învingătoarele intră în ultimul act care se va desfăşura tot în sistemul tur-retur (campioana va fi familiarizată cu sistemul de la barajul de promovare în Liga 3). Vor mai fi şi jocuri de clasament în Liga 4, dar la care anticipăm că vom avea parte de multe neprezentări. În fine.

Ca şi o paranteză, programul turului din Liga 4 poate fi consultat AICI. 

Primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare va primi fluierul de start în mai puţin de o săptămână. Este şi momentul potrivit să vă adresăm o întrebare: 
 

Care echipă vă doriţi să fie campioana judeţului Satu Mare în sezonul 2018-2019?
Egri Sasok Agriş
Turul Micula
Voinţa Lazuri
Dacia Medieşu Aurit
Venus Dumbrava
Someşul Odoreu
Victoria Apa
Sportul Botiz
Energia Negreşti
Speranţa Halmeu
AS Livada
Talna Oraşul Nou
AC SC „Recolta” Dorolţ
CS Cetate Ardud 800
CSM Satu Mare
AS Viitorul Vetiş
AS FC Unirea Păuleşti
ACS Voinţa Doba
AS FC Ştiinţa Beltiug
AS Atletic Craidorolţ
AS Luceafărul Decebal
AS Voinţa Babţa
CS Someşul Oar
AS Crasna Moftinu Mic
AS Schamagosch Ciumeşti
AS Victoria Tiream
CSM Victoria Carei
AS Frohlich Foieni
AS Căpleni
AS Unirea Pişcolt
AS Real Andrid
AS Fortuna Căpleni
AS Viitorul Lucăceni
AS Ghenci
AS Schwaben Kalmandi Cămin
AS Recolta Sanislău
AS Stăruinţa Berveni
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 28 august 2018, ora 19:31

    v-a fi campioana cine vrea ajf-ul mafia din fotbalul judetean nu doarme s-a vazut in acest an AJF-ul a scos o campioana care nici nu avea CIS-ul si nu a putut merge la barajul pt promovare in liga 3 atunci de ce mai fac tam-tam pe acest subiect

  2. Antonio a spus: 27 august 2018, ora 12:44

    Asociaţia Sportivă Energia Negreşti. <3

  3. hehe a spus: 25 august 2018, ora 20:58

    formatul elite nu a esuat. formatul elite a adus niste rezultate decente pentru echipa din liga a 3-a. formatul elite a fost inlaturat pe motiv ca echipele vor avea deplasari mai scurte si deci mai putine cheltuieli se pare? sau nu am inteles eu bine. ok, sa vedem atunci la lucru noul format. dar sa ne spalam pe cap cu el si cu bunele cat mai ales cu relele pe care le va aduce.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.