20.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Cornel Mureşan, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Jurnalişti pe locuri eligibile pe listele PNL şi PSD. (reluare) 01.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 02.30 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 05.00 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Apreciere şi multă muncă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela, Vadas Krisztian. Titlul emisiunii: Viaţa greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Cornel Mureşan, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Jurnalişti pe locuri eligibile pe listele PNL şi PSD. (reluare) 13.00 Ştiri 13.20 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki. Titlul emisiunii: Despre forbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.25 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 16.20 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile.

Votaţi echipa care vă doriţi să fie campioana judeţului la fotbal, sezonul 2018-2019!

Scris de Ionuţ Blăjean, 25 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca niciodată, în lupta pentru titlul judeţean de fotbal sunt implicate 37 de echipe. Ele au fost împărţite în trei serii cu 12, 12 şi 13 cluburi. S-a renunţat la Elite, un format genial ca idee, dar care a eşuat după puţine sezoane.

La Adunarea Generală AJF din vară s-a votat noul format, chiar dacă anumite structuri sportive s-au impus, însă fără să vină cu alte soluţii. S-a ajuns la cele trei serii: Seria A – Zona Tur-Talna, Seria B – Zona Someş, Seria C – Crasna. Detalii, informaţii am tot prezentat în săptămânile trecute. Pe scurt spunem că vom avea un sezon regulat la capătul căruia locurile 1 se califică mai departe în Final Four Elite. Iar cea mai bună formaţie de pe locul 2 (aici va fi un turneu cu toate cele trei echipe care vor termina pe locul 2) va completa ”careul de aşi”. Se va trage la sorţi pentru stabilirea semifinalelor după care se va juca tur-retur. Logic, învingătoarele intră în ultimul act care se va desfăşura tot în sistemul tur-retur (campioana va fi familiarizată cu sistemul de la barajul de promovare în Liga 3). Vor mai fi şi jocuri de clasament în Liga 4, dar la care anticipăm că vom avea parte de multe neprezentări. În fine.

Ca şi o paranteză, programul turului din Liga 4 poate fi consultat AICI. 

Primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare va primi fluierul de start în mai puţin de o săptămână. Este şi momentul potrivit să vă adresăm o întrebare: 
 

Care echipă vă doriţi să fie campioana judeţului Satu Mare în sezonul 2018-2019?
Egri Sasok Agriş
Turul Micula
Voinţa Lazuri
Dacia Medieşu Aurit
Venus Dumbrava
Someşul Odoreu
Victoria Apa
Sportul Botiz
Energia Negreşti
Speranţa Halmeu
AS Livada
Talna Oraşul Nou
AC SC „Recolta” Dorolţ
CS Cetate Ardud 800
CSM Satu Mare
AS Viitorul Vetiş
AS FC Unirea Păuleşti
ACS Voinţa Doba
AS FC Ştiinţa Beltiug
AS Atletic Craidorolţ
AS Luceafărul Decebal
AS Voinţa Babţa
CS Someşul Oar
AS Crasna Moftinu Mic
AS Schamagosch Ciumeşti
AS Victoria Tiream
CSM Victoria Carei
AS Frohlich Foieni
AS Căpleni
AS Unirea Pişcolt
AS Real Andrid
AS Fortuna Căpleni
AS Viitorul Lucăceni
AS Ghenci
AS Schwaben Kalmandi Cămin
AS Recolta Sanislău
AS Stăruinţa Berveni
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 28 august 2018, ora 19:31

    v-a fi campioana cine vrea ajf-ul mafia din fotbalul judetean nu doarme s-a vazut in acest an AJF-ul a scos o campioana care nici nu avea CIS-ul si nu a putut merge la barajul pt promovare in liga 3 atunci de ce mai fac tam-tam pe acest subiect

  2. Antonio a spus: 27 august 2018, ora 12:44

    Asociaţia Sportivă Energia Negreşti. <3

  3. hehe a spus: 25 august 2018, ora 20:58

    formatul elite nu a esuat. formatul elite a adus niste rezultate decente pentru echipa din liga a 3-a. formatul elite a fost inlaturat pe motiv ca echipele vor avea deplasari mai scurte si deci mai putine cheltuieli se pare? sau nu am inteles eu bine. ok, sa vedem atunci la lucru noul format. dar sa ne spalam pe cap cu el si cu bunele cat mai ales cu relele pe care le va aduce.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.