00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Votaţi echipa care vă doriţi să fie campioana judeţului la fotbal, sezonul 2018-2019!

Scris de Ionuţ Blăjean, 25 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca niciodată, în lupta pentru titlul judeţean de fotbal sunt implicate 37 de echipe. Ele au fost împărţite în trei serii cu 12, 12 şi 13 cluburi. S-a renunţat la Elite, un format genial ca idee, dar care a eşuat după puţine sezoane.

La Adunarea Generală AJF din vară s-a votat noul format, chiar dacă anumite structuri sportive s-au impus, însă fără să vină cu alte soluţii. S-a ajuns la cele trei serii: Seria A – Zona Tur-Talna, Seria B – Zona Someş, Seria C – Crasna. Detalii, informaţii am tot prezentat în săptămânile trecute. Pe scurt spunem că vom avea un sezon regulat la capătul căruia locurile 1 se califică mai departe în Final Four Elite. Iar cea mai bună formaţie de pe locul 2 (aici va fi un turneu cu toate cele trei echipe care vor termina pe locul 2) va completa ”careul de aşi”. Se va trage la sorţi pentru stabilirea semifinalelor după care se va juca tur-retur. Logic, învingătoarele intră în ultimul act care se va desfăşura tot în sistemul tur-retur (campioana va fi familiarizată cu sistemul de la barajul de promovare în Liga 3). Vor mai fi şi jocuri de clasament în Liga 4, dar la care anticipăm că vom avea parte de multe neprezentări. În fine.

Ca şi o paranteză, programul turului din Liga 4 poate fi consultat AICI. 

Primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare va primi fluierul de start în mai puţin de o săptămână. Este şi momentul potrivit să vă adresăm o întrebare: 
 

Care echipă vă doriţi să fie campioana judeţului Satu Mare în sezonul 2018-2019?
Egri Sasok Agriş
Turul Micula
Voinţa Lazuri
Dacia Medieşu Aurit
Venus Dumbrava
Someşul Odoreu
Victoria Apa
Sportul Botiz
Energia Negreşti
Speranţa Halmeu
AS Livada
Talna Oraşul Nou
AC SC „Recolta” Dorolţ
CS Cetate Ardud 800
CSM Satu Mare
AS Viitorul Vetiş
AS FC Unirea Păuleşti
ACS Voinţa Doba
AS FC Ştiinţa Beltiug
AS Atletic Craidorolţ
AS Luceafărul Decebal
AS Voinţa Babţa
CS Someşul Oar
AS Crasna Moftinu Mic
AS Schamagosch Ciumeşti
AS Victoria Tiream
CSM Victoria Carei
AS Frohlich Foieni
AS Căpleni
AS Unirea Pişcolt
AS Real Andrid
AS Fortuna Căpleni
AS Viitorul Lucăceni
AS Ghenci
AS Schwaben Kalmandi Cămin
AS Recolta Sanislău
AS Stăruinţa Berveni
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 28 august 2018, ora 19:31

    v-a fi campioana cine vrea ajf-ul mafia din fotbalul judetean nu doarme s-a vazut in acest an AJF-ul a scos o campioana care nici nu avea CIS-ul si nu a putut merge la barajul pt promovare in liga 3 atunci de ce mai fac tam-tam pe acest subiect

  2. Antonio a spus: 27 august 2018, ora 12:44

    Asociaţia Sportivă Energia Negreşti. <3

  3. hehe a spus: 25 august 2018, ora 20:58

    formatul elite nu a esuat. formatul elite a adus niste rezultate decente pentru echipa din liga a 3-a. formatul elite a fost inlaturat pe motiv ca echipele vor avea deplasari mai scurte si deci mai putine cheltuieli se pare? sau nu am inteles eu bine. ok, sa vedem atunci la lucru noul format. dar sa ne spalam pe cap cu el si cu bunele cat mai ales cu relele pe care le va aduce.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.