17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea se dă pe 27 mai

Liviu Dragnea

Luni seară, la capătul unei şedinţe de aproape 7 ore, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că va da verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

La termenul de luni reprezentantul DNA a cerut ca Dragnea să fie condamnat şi pentru instigare la fals intelectual, iar pedepsele aplicate acestuia să fie orientate spre mediu şi nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond.

„Solicităm aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond”, a precizat procurorul, potrivit Mediafax.

Magistraţii instanţei supreme au anunţat, luni, că resping toate solicitările formulate de avocaţii inculpaţilor din procesul lui Liviu Dragnea, inclusiv cea de amânare, şi că judecă luni ultimul termen.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 21 mai 2019, ora 18:08

  Domnul Liviu afla seara tirziu de la televizor sentinta definitiva, isi ia bocceluta pregatita cu o zi inainte si se grabeste spre Jilava in speranta ca va gasi un loc de cazare mai bun, de preferinta la fereastra sa prinda mai usor chiftelele pe care urmeaza sa i le arunce doamna Vasilica.
  – Cioc, cioc, cioc!
  De dupa usa de fier apare un gardian somnoros:
  – Pe cine cautati?
  – Eu sint domnul Liviu, am aflat sentinta si m-am grabit sa ma predau. Ce locuri aveti?
  – Azi nu mai mai avem locuri. Vino miine ca se elibereaza citeva, sau mergi la Rahova ca acolo poate au locuri libere.
  – Nu pot, probabil ca mascatii deja m-au cautat acasa si daca nu m-au gasit ma tem ca ma vor declara dezertor! Ajutati-ma, uite o mica atentie, citiva euroi, sint din fondurile partidului!
  – Bine, sa vedem ce putem face.
  Se uita in registru:
  – Ar fi un loc liber in celula lui Poponel.
  – Asta cine e?
  – Un fel de violator in serie, da sa stii ca nu-l intereseaza femeile. Pe noii veniti ii intimpina in celula cu un buchet de flori. Se spune ca nici un detinut care a fost cu el in celula n-a scapat de avansurile lui. Incolo e de treaba, iti cumpara si tigari. Ce zici, mergi in celula cu Poponel? Te asteapta cu buchetul de flori!
  – Nu, multumesc, ce alte oferte mai aveti?
  – Ar mai fi un loc in celula doctorului Seringa. Pe asta l-au condamnat ca a tratat oameni.
  – A tratat oameni? Nu inteleg, pai nu pentru asta s-a facut doctor?
  – Nu, ca el este doctor veterinar si s-a apucat sa trateze oameni. L-au condamnat, au zis ca nu avea autorizatie. Asta e baiat bun, dar are mania sa-i vaccineze pe toti cu vaccin anti-jigodie.
  – Anti-jigodie?
  – Da, zice ca toti politicienii sint niste jigodii ca una promit si alta fac, ii vaccineaza ca pe viitor sa nu mai promita. Spune ce alegi, Poponel sau Seringa? Eu zic sa te hotarasti repede ca miine poate fi mai rau, poti nimeri in celula cu clanuri mafiote si traficanti care te vor obliga sa cersesti in curtea puscariei.
  – Altceva nu mai aveti?
  – Uite, mi-a venit o idee: femeia de serviciu tocmai a plecat in concediu. Nu vrei sa-i tii locul pana se intoarce? Te cazez sub casa scarilor. Nu are ferestre dar iti pun un televizor la care te poti uita in fiecare duminica timp de 2 ore. Ce zici?
  – Multumesc domnu gardian, accept cu placere, dupa ce ies de aici va pun director de puscarie!

 2. Dac Bulibas a spus: 21 mai 2019, ora 09:29

  Verdictul se va da in functie de rezultatul alegerilor din 26 mai asa cum a fost si in cazul presedintelui Sas dambovitean.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.