Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Un Tricolor mai trainic a revenit pe clădirea Palatului Administrativ

Scris de Adriana Tivadar, 25 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu ocazia sărbătorilor naţionale un drapel tricolor de dimensiuni considerabile era arborat pe Palatul Administrativ al municipiului Satu Mare. Aşa s-a întâmplat şi la 1 decembrie 2016, însă mare a fost mirarea sătmărenilor să vadă că a doua zi steagul a fost dat jos.

Imediat după Ziua Naţională a României sătmărenii au observat că pe Palatul Administrativ nu mai era arborat steagul, fapt ce i-a supărat şi totodată i-a făcut curioşi să afle care sunt motivele pentru care simbolul naţional al ţării noastre a fost dat jos de pe o clădire reprezentativă pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare a lămurit misterul chiar marţi, 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, prilej cu care tricolorul a revenit pe clădirea Palatului Administrativ.

Pataki Csaba a spus că din cauza vântului puternic ce bătea în acea perioadă tricolorul a fost rupt şi astfel a fost nevoie de schimbarea lui cu altul nou.

“S-a comandat un nou drapel deoarece cel care a fost pus în data de 1 decembrie a fost sfâşiat de vântul puternic. Am dat comandă urgent, săptămânile trecute, pentru a face un nou drapel şi acesta cred că va rezista de acum intemperiilor vremii. A fost afişat şi de ziua Micii Uniri”, a spus Pataki Csaba, preşedintele CJ Satu Mare. El a dat asigurări că noul steag, care este mai trainic şi mai rezistent, va fi arborat de fiecare dată când va fi celebrată o sărbătoare naţională.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Dac Bulibas a spus: 25 ianuarie 2017, ora 17:31

    Astia (dupa cum observ) au arborat drapelul Budapestei…… Foarte frumos !. Sper ca i-ati atasat si un usturoi ca sa nu-l deoache.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.