25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Un Tricolor mai trainic a revenit pe clădirea Palatului Administrativ

Scris de Adriana Tivadar, 25 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu ocazia sărbătorilor naţionale un drapel tricolor de dimensiuni considerabile era arborat pe Palatul Administrativ al municipiului Satu Mare. Aşa s-a întâmplat şi la 1 decembrie 2016, însă mare a fost mirarea sătmărenilor să vadă că a doua zi steagul a fost dat jos.

Imediat după Ziua Naţională a României sătmărenii au observat că pe Palatul Administrativ nu mai era arborat steagul, fapt ce i-a supărat şi totodată i-a făcut curioşi să afle care sunt motivele pentru care simbolul naţional al ţării noastre a fost dat jos de pe o clădire reprezentativă pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare a lămurit misterul chiar marţi, 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, prilej cu care tricolorul a revenit pe clădirea Palatului Administrativ.

Pataki Csaba a spus că din cauza vântului puternic ce bătea în acea perioadă tricolorul a fost rupt şi astfel a fost nevoie de schimbarea lui cu altul nou.

“S-a comandat un nou drapel deoarece cel care a fost pus în data de 1 decembrie a fost sfâşiat de vântul puternic. Am dat comandă urgent, săptămânile trecute, pentru a face un nou drapel şi acesta cred că va rezista de acum intemperiilor vremii. A fost afişat şi de ziua Micii Uniri”, a spus Pataki Csaba, preşedintele CJ Satu Mare. El a dat asigurări că noul steag, care este mai trainic şi mai rezistent, va fi arborat de fiecare dată când va fi celebrată o sărbătoare naţională.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 ianuarie 2017, ora 17:31

    Astia (dupa cum observ) au arborat drapelul Budapestei…… Foarte frumos !. Sper ca i-ati atasat si un usturoi ca sa nu-l deoache.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.