00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

Un Tricolor mai trainic a revenit pe clădirea Palatului Administrativ

Scris de Adriana Tivadar, 25 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu ocazia sărbătorilor naţionale un drapel tricolor de dimensiuni considerabile era arborat pe Palatul Administrativ al municipiului Satu Mare. Aşa s-a întâmplat şi la 1 decembrie 2016, însă mare a fost mirarea sătmărenilor să vadă că a doua zi steagul a fost dat jos.

Imediat după Ziua Naţională a României sătmărenii au observat că pe Palatul Administrativ nu mai era arborat steagul, fapt ce i-a supărat şi totodată i-a făcut curioşi să afle care sunt motivele pentru care simbolul naţional al ţării noastre a fost dat jos de pe o clădire reprezentativă pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare a lămurit misterul chiar marţi, 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, prilej cu care tricolorul a revenit pe clădirea Palatului Administrativ.

Pataki Csaba a spus că din cauza vântului puternic ce bătea în acea perioadă tricolorul a fost rupt şi astfel a fost nevoie de schimbarea lui cu altul nou.

“S-a comandat un nou drapel deoarece cel care a fost pus în data de 1 decembrie a fost sfâşiat de vântul puternic. Am dat comandă urgent, săptămânile trecute, pentru a face un nou drapel şi acesta cred că va rezista de acum intemperiilor vremii. A fost afişat şi de ziua Micii Uniri”, a spus Pataki Csaba, preşedintele CJ Satu Mare. El a dat asigurări că noul steag, care este mai trainic şi mai rezistent, va fi arborat de fiecare dată când va fi celebrată o sărbătoare naţională.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 ianuarie 2017, ora 17:31

    Astia (dupa cum observ) au arborat drapelul Budapestei…… Foarte frumos !. Sper ca i-ati atasat si un usturoi ca sa nu-l deoache.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.