17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Un echipaj al Ambulanţei Satu Mare participă la Raliul medical Transcarpatia 2019

Scris de Mihaela Ghiţă, 02 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O delegaţie şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare participă în perioada 4-8 iunie 2019 la Conferinţa şi concursul internaţional “Raliul medical Transcarpatia-2019” organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia-Ucraina în localităţile Ujgorod şi Beregovo.

Managerul instituţiei, dr. Gabriela Notariuş a precizat că această Conferinţă se desfăşoară sub tutela Regiunii administrative Transcarpatia-Departamenul de Medicină din Ucraina, iar invitaţia a fost transmisă prin Consulatul României la Solotvin, consul Gabriel Nicola, pentru a pune bazele unei viitoare colaborări transfrontaliere.

La concursul internaţional, din partea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare vor participa: manager, dr. Notarius Gabriela, ing. Iago Tamas şi echipajul medical de urgenţă format din: dr. Stancu Ramona, as. Vlăzan Bogdan şi ambulanţier, Timiş Daniel.

Echipajul de urgenţă sătmărean este dornic să participe la competiţie şi în egală măsură la un schimb de informaţii de specialitate cu profesioniştii străini din domeniu. De altfel, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare se implică în mod constant la astfel competiţii unde alături de colegi ai lor de la alte unităţi de profil din ţară îşi etalează cunoştinţele şi priceperea în tot ceea ce vizează acordarea de servicii de urgenţă din aria lor de activitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.