26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Un bărbat beat şi fără permis a făcut accident cu o maşină furată

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc luni, 11 martie, pe raza localităţii Tăşnad. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Tăşnad, care se deplasa cu un autoturism pe strada Câmpului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi
 

s-a răsturnat în şanţul din partea stângă  a drumului. 
În urma impactului a rezultat distrugerea stâlpului care susţinea reţeaua electrică şi avarierea autoturismului. 
Testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a indicat o concentraţie alcoolică de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul condus  de acesta a fost luat de la fratele acestuia fără încuviinţare.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de< conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa alcoolului  şi furt,  iar faţă de  bărbat s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă. 
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.