Un asistent social sătmărean şi trei voluntari au împărţit 600 de sarmale familiilor sărace din oraş | Informaţia Zilei

Un asistent social sătmărean şi trei voluntari au împărţit 600 de sarmale familiilor sărace din oraş

Scris de Ioana Vladimirescu, 31 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iarna aceasta se împlinesc 30 de ani de când asistentul social sătmărean Nevezi Vasile, sprijinit de alţi oameni cu suflet bun din oraş, aduc o bucurie de Crăciun unor familii sărace oferindu-le cu drag câte o porţie de sarmale calde.

În ajunul Crăciunului, asistentul social Nevezi Vasile şi trei voluntari sătmăreni au împărţit 600 de sărmăluţe pregătite de un alt sătmărean ce a dorit să rămână anonim. Delicioasele sarmale au fost dăruite unor familii aflate într-o situaţie materială precară, în jur de 60 de persoane cu domiciliul în Satu Mare. Aşa cum ne mărturisea Nevezi Vasile, sunt 30 de ani luna aceasta de când se implică în această acţiune umanitară: “De-a lungul anilor s-au mai schimbat beneficiarii acestei acţiuni umanitare. Îi cunoaştem pentru că ţinem legătura cu aceste familii sărace de-a lungul întregului an. Sunt mulţi sătmăreni mărinimoşi care se implică în fiecare activitate pe care o derulăm, sunt oameni cu suflet bun cărora le mulţumim şi pe această cale. Dacă un sătmărean care a dorit să rămână anonim ne-a oferit sarmalele, alţi sponsori ne-au dat pâinea pentru nevoiaşi, caserolele, tacâmurile. Sunt mulţi oameni, iată, implicaţi în aceste acţiuni”.

Nevezi Vasile ne mai spune că în luna ianuarie 2020 vor continua acţiunile, odată cu scăderea temperaturilor oferindu-le celor sărmani ceai fierbinte şi pâine cu unsoare.

Abonează-te acum Online!
  1. Observator a spus: 02 ianuarie 2020, ora 09:25

    Gestul e laudabil . Este insa prea putin . Ne facem reclma. Trebuia ca autoritatile sa le ofere o masa acceptabila de revelion intr-un cadru organizat . Ar fi gasit si sponsori . Sunt multi necajiti oameni ai strazii . Dar sunt semenii nostrii.

  2. Observator a spus: 02 ianuarie 2020, ora 09:23

    Gestul e laudabil . Este insa prea putin . Ne facem reclma. Trebuia ca autoritatile sa le ofere o masa acceptabila de revelion intr-un cadru organizat . Ar fi gasit si sponsori .

  3. satmarean a spus: 01 ianuarie 2020, ora 17:04

    Să uităm de cei mai trişti ca noi…!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517