Turcan anunţă măsuri de sprijin | Informaţia Zilei

Turcan anunţă măsuri de sprijin

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat că Guvernul Orban pregăteşte măsuri pentru sprijinirea angajaţilor, după reîntoarcerea la muncă şi angajatorilor, să poată să-şi susţină procesul de redresare economică. Ea spune că şomajul tehnic a ajutat companiile rom]neşti şi cele cu investiţii străine.

„În acelaşi timp, există o aşteptare pentru una din măsurile pe care Guvernul Orban le pregăteşte, şi anume: sprijinirea unei părţi din salariul angajaţilor astfel încât, după reîntoarcerea la muncă, să poată să susţină pentru o perioadă de timp angajatorii procesul de redresare economică”, a afirmat Turcan.

Ea a adăugat că economia românească trebuie să înceapă să revină la o stare de normalitate.
„Ne dorim cu toţii ca firmele româneşti, economia românească să înceapă să revină la o stare de normalitate, în condiţiile în care Guvernul pregăteşte şi măsuri de sprijin pentru angajaţi, dar şi măsuri de sprijin pentru angajatori – companii private mici sau mari”, a mai spus Turcan.

Premierul Ludovic Orban şi vicepremierul Raluca turcan au efectuat vineri o vizită la fabrica Star Assembly, parte a concernului Daimler A.G.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 16 mai 2020, ora 10:44

    Masuri de sprijin acordate pe modelul romanesc. Ha,ha,ha…..Pt. asta se inchid multe unitati productive din romanica ca nu mai suporta marele sprijin romanesc care a cazut si apasa pe ele !. Mai bine s-ar gandi din ce vor da pensiile speciale nesimtite celor privilegiati si din ce vor sustine bugetarismul in conditiile in care economia nu va mai functiona ca asta urmeaza.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345