"Trubadurul" în stagiunea online a operei bucureştene | Informaţia Zilei

”Trubadurul” în stagiunea online a operei bucureştene

Scris de Vasile Andreica, 28 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

„Trubadurul” este spectacolul difuzat astăzi, 28 mai 2020, în Stagiunea online a Operei Naţionale din Bucureşti. Creaţia lui Giuseppe Verdi a fost pusă în scenă la Bucureşti de regizorul Mario de Carlo şi poate fi ascultată astăzi de la ora 18.30.

Înregistrarea este a unui spectacol ce a avut loc în 23 iunie 2019 şi i-a avut în distribuţie pe baritonul Adrian Mărcan în rolul Contelui de Luna, pe soprana Lăcrămioara Cristescu în Leonora, pe mezzo-soprana Sorana Negrea în partitura Azucenei, pe tenorul Daniel Magdal în Manrico şi pe basul Marius Boloş în Ferrando. Împreună cu ei au evoluat mezzo-soprana Mihaela Işpan, tenorii Paul Lungu şi Ciprian Pahonea. Soliştii, orchestra şi corul Operei Naţionale bucureştene s-au aflat sub conducerea dirijorală a lui Iurie Florea.

Înregistrările sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517