Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Trei noutăţi la FC Olimpia Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 05 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După cum scriam în ediţia trecută, FC Olimpia Satu Mare s-a deplasat cu doar 16 jucători în cantonamentul de la Poiana Braşov. Ni s-a spus că în stagiul de pregătire vor ajunge alte noutăţi.

Iar trei dintre acestea sunt: Cristi Munteanu, Florin Achim şi Alexandru Nicu Giurgiu. Deocamdată nu am reuşit să aflăm dacă jucătorii s-au înţeles cu FC Olimpia. Dar probabil că Tiberiu Selymes vrea să-i urmărească la Poiana Braşov, mai ales că în perioada petrecută acolo se vor juca şi câteva meciuri amicale.

De Cristi Munteanu s-a vorbit şi în pauza de iarnă că va juca pentru Olimpia. Dar cele două părţi nu s-au înţeles la vremea respectivă. Cristi Munteanu este un fundaş central cu experienţă. Are peste 200 de meciuri în Liga 1 de fotbal şi va împlini 37 de ani în luna octombrie. În cariera sa a mai trecut pe la cluburi precum: FC Bihor, FC Sopron, Poli Iaşi, FCM Târgu Mureş, FC Braşov, Săgeata Năvodari, CSMS Iaşi, “U” Cluj, FC Viitorul, CSM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa. Legat de sezonul 2016-2017, în Liga 2 a jucat în 23 de meciuri (12 la Vâlcea, 11 la Reşiţa). Cristi Munteanu are 1,82 metri şi este născut la Arad. Cota lui de piaţă pe transfermarkt.ro este de 25.000 de euro.

Florin Achim este un jucător care va împlini 26 de ani în această lună. Născut la Baia Mare, evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, dar poate fi utilizat şi pe centru, sau pe flancul stâng. Înalt de 1,78 metri, în cariera sa a îmbrăcat tricourile cluburilor: FCM Baia Mare, FC Maramureş, Astra Giurgiu II, Săgeata Năvodari, “U” Cluj, H. Petah Tikva (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia), Ramat haSharon (Israel). Ultima echipă provine din liga secundă şi a terminat pe locul 13 din totalul de 16 echipe. Florin Achim este cotat la 125.000 euro pe site-ul de specialitate mai sus menţionat.

Alexandru Nicu Giurgiu are ca post de bază cel de fundaş stânga. În vârstă de 24 de ani, fundaşul născut la Alba Iulia a jucat acasă, apoi la Turnu Severin, Astra Giurgiu, Dinamo Bucureşti, Metalul Reşiţa, Farul Constanţa, SC Bacău şi Slavia Sofia (Bulgaria). Înalt de 1,87 metri, Alexandru a contribuit şi el la câştigarea Cupei României de către Astra în sezonul 2013-2014. Dar finalul de sezon l-a prins la Dinamo, echipă la care nu figurează că ar fi avut minute jucate. În sezonul trecut a evoluat pentru Slavia Sofia, echipă care a terminat primul campionat al Bulgariei pe locul 11 din totalul de 14. Giurgiu este cotat la 100.000 euro pe transfermarkt.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.