19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Trei medalii europene pentru sportivele de la Thomas Gym Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 28 octombrie s-a desfăşurat Campionatul European de Culturism şi Fitness Natural organizat de INBA (Internaţional Natural Bodybuilding Asociation). Concursul a avut loc la Ljubuski (Bosnia-Herţegovina), iar la el s-au înscris 71 de sportivi din 13 ţări. Ţara noastră a fost reprezentată de patru sportivi, din care trei de la CS Thomas Gym Satu Mare.

Evoluţiile sătmărencelor au fost excelente, spre surprinderea multor arbitri internaţionali. Sătmărencele au concurat la categoria 8-9 ani unde au dominat clar, dovadă că toate au urcat la final pe podium. Andreea Gnandt, cea mai tânără concurentă la doar 7 ani, a cucerit medalia de bronz, pentru ca argintul să-l primească Carla Maria Pop. Medalia de aur i-a revenit sătmărencei Ariana Mara Sepsi.

“Acest concurs ne-a pus la încercare. Drumul a fost lung de peste 1.000 km, iar distanţa trebuia parcursă în două zile. La acest aspect mai adăugăm şi faptul că ţara organizatoare nu este membră UE, lucru care ne-a constrâns să facem pregătiri prealabile. Deşi am avut nedumeriri cu privire la ce ne aşteaptă, realitatea a fost mult mai plăcută. Pe lângă rezultatele frumoase obţinute, locurile pitoreşti şi peisajele acestei regiuni sunt cu adevărat o răsplată pentru munca asidua depusă de fete”, spune Thomas Marius, preşedintele clubului sătmărean.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.