17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Traian Băsescu, scandal după divorţul Elenei

Scris de Mioara Maxim, 04 septembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Traian Băsescu a vorbit sâmbătă pentru prima dată despre divorţul fiicei sale Elena.
Fostul preşedinte a intrat în direct la RTV şi l-a ameninţat pe Bogdan Bărbuceanu, avocatul invitat în platou, că îl va da în judecată pentru că a spus că invitaţii de la nunta Elenei Băsescu sunt penali.

„Îl voi da în judecată. Vom avea proces. Şi-a permis să spună că marea majoritate a invitaţilor la nunta fiicei mele sunt penali. Vreau să îi spun acestui avocat că în baza declaraţiilor pe care le-a făcut va avea un proces cu mine. Îşi permite să spună despre 800 de oameni că sunt penali. Dumneata eşti un impostor, nu discut. Atât am vrut să comunic acestui avocat – că va avea un proces de calomnie. Nu poţi să spui că oamenii care au participat la nunta fiicei mele sunt penali. Dumneata să ai decenţă când vorbeşti despre o nuntă la care nici măcar nu ai fost. Vă permiteţi să faceţi politică şi dintr-o nuntă. Puteţi să îmi spuneţi cine era penal, dintre participanţii la nuntă, la momentul la care a avut loc evenimentul?”, a zis Traian Băsescu.

Avocatul a replicat: „Oamenii respectivi nu aveau atunci probleme cu legea. Acum au probleme cu legea”.

„Atunci nu mai minţiţi. Mi-aş putea imagina şi eu că dumneavoastră aveţi probleme deosebite. Şi veţi avea probleme cu mine. Vă asigur. Vă dau în judecată. Vă chem în instanţă”, a continuat Traian Băsescu.

„Faptul că mă ameninţaţi că voi avea probleme deosebite cu dumneavoastră… cred îmi dă şi mie dreptul să formulez o plângere penală, dar nu cred că acesta este scopul nici al meu, nici al dumneavoastră”, a replicat Bărbuceanu.

 

Traian Băsescu a adăugat: „Ascultă omule… Eşti şi necinstit. Vezi că eu sunt prin telefon, tu eşti în studio… şi îţi permiţi să vorbeşti peste mine. Ai decenţă! Îţi lipseşte şi asta… evident! Vreau să mai spun ceva şi vă las în pace. Pentru afirmaţiile pe care le-a făcut acest avocat… îl voi da în judecată. Nunta fiicei mele nu a fost nuntă de penali. Sigur… care au fost evoluţiile viitoare… reprezintă altă problemă… că doi-trei au probleme, dar deocamdată niciunul nu este condamnat. Când văd speculanţi ai acestei situaţii care nu ştiu cum să mai toarne otravă… sigur că mă revolt, iar acest avocat va avea un proces pentru afirmaţiile pe care le-a făcut astăzi. Mulţumesc pentru intervenţie”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.