“Tata mută munţii”, vineri la Teatrul de Nord

Tata mută munţii, “thrillerul care te ţine cu sufletul la gură” semnat de Daniel Sandu va putea fi văzut într-o proiecţie specială, în prezenţa echipei, la Teatrul de Nord din Satu Mare pe 6 august, începând cu ora 19.00.

Inspirat dintr-o întâmplare reală, Tata mută munţii surprinde momentul în care Mircea Jianu, un fost ofiţer de informaţii, află că fiul său a fost declarat dispărut în munţi. Acesta se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranţa că-l va găsi pe tânăr viu şi nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-şi adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet încet, tatăl care, în frământarea lui refuză să accepte evidenţa, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate dintre om şi natură.

Spectatorii din Satu Mare vor putea vedea filmul in cadrul unui eveniment special – pe marele ecran şi vor avea ocazia să se întâlnească cu regizorul Daniel Sandu şi actorul Radu Botar la proiecţia de vineri, 6 august, ora 19.00.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517