Târgul Educatiei din zona Carei, la Liceul Tehnologic "Iuliu Maniu" | Informaţia Zilei

Târgul Educatiei din zona Carei, la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu”

Scris de Vasile Nechita, 17 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 17 mai a avut loc Târgul Educatiei din zona Carei, eveniment organizat în cadrul campaniei de orientare vocaţională, sub genericul ”Îmi construiesc viitorul!”.


Acţiunea a avut drept scop familiarizarea viitorilor absolvenţi ai claselor a VIII-a cu ofertele educaţionale ale liceelor din Carei.
Cu acest prilej şi Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei, reprezentat prin Micovschi Adrian, în calitate de director, şi ing. Oprea Dorina, în calitate de director adjunct, şi-a prezentat oferta educaţională pentru anul şcolar 2019-2020.
Standuri amenajate cu multă pricepere – cu sprijinul agenţilor economici parteneri, materiale informative, multă agitaţie, veselie, entuziasm şi o grămadă de elevi – viitori absolvenţi ai claselor a VIII-a, aceasta a fost, pe scurt, atmosfera dominantă la Amfiteatrul cultural din centrul municipiului Carei.

Oferta educaţională

Oferta educaţională pentru anul şcolar 2019-2020 cuprinde următoarele specializări la cursurile de zi, filiera tehnologică: profil Servicii – o clasă la domeniul Economic, secţia română şi o clasă la domeniul Turism şi Alimentaţie, secţia română.
La cursurile de tip seral, liceul are profil Servicii, o clasă a IX-a în domeniul Turism şi alimentaţie, secţia română; profil Tehnic, o clasă a XI-a, domeniul Electronică-automatizări, secţia română; profil Servicii, o clasă a XI-a în domeniul Economic, secţia maghiară.
Postliceală, cursuri de zi, domeniul de calificare Economic: secţia română; domeniul Informatică : secţia română. Tot cursuri de zi sunt la Şcoala de maiştri, domeniul de calificare Construcţii, instalaţii şi lucrări publice, secţia română, o clasă.
În cadrul învăţământului de tip profesional, liceul vine cu o noutate: calificarea Industrie alimentară – DUAL, domeniul Brutar-patiser-preparator produse făinoase, secţia română o grupă şi secţia maghiară o grupă, care se realizează în parteneriat cu o firmă locală.
Pe lângă această specializare mai sunt următoarele: calificarea profesională: Turism şi alimentaţie cu domeniul bucătar, secţia română o grupă; calificarea profesională Comerţ în domeniul Comerciant vânzător, secţia maghiară o clasă şi
calificarea profesională Industrie alimentară în domeniul Preparator produse din carne şi peşte, secţia maghiară, o clasă.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Aurelia Govor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517