Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Târg de Crăciun la Şcoala Gimnazială Lucăceni

Scris de Vasile Nechita, 22 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

A devenit deja o tradiţie şi pentru al treilea an consecutiv, în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii Şcolii Gimnaziale „Vasile Lucaciu” din Lucăceni, de la cei mai mici până la cei mai mari, împreună cu învăţătorii şi profesorii lor au confecţionat ornamente de Crăciun. Totodată, au organizat un târg la care au invitat părinţii, fraţii mai mari, bunicii şi nu în ultimul rând oficialităţile.


Confecţionarea exponatelor (comercializate la preţuri modice) a fost încă un prilej de a se apropia unii de alţii, de cadrele didactice şi de a simţi mult mai intens apropierea sărbătorilor de iarnă. Au vopsit, au lipit, au pictat, au cusut şi au fost foarte fericiţi. Dincolo de prăznuirea şi de luminarea sufletească în prag de sărbători, copiii au fost nespus de bucuroşi să vadă că obiectele confecţionate de ei au fost apreciate de cei mari, cumpărate şi că vor fi folosite la împodobirea caselor.
Târgul de Crăciun s-a încheiat cu o mică piesă de teatru popular intitulată „Irozii”, jucată de elevi ai ciclului gimnazial şi un frumos program de colinde tradiţionale. Mulţi dintre ei au dovedit un real talent artistic interpretativ, mărturie stând ropotele de aplauze pe care le-au primit din partea publicului prezent în sala Căminului Cultural.
În final, elevii au avut marea bucurie de a-l avea ca oaspete pe mult aşteptatul Moş Crăciun, care a venit cu desaga plină de daruri, sprijinit fiind de Primăria Berveni.
Datele ne-au fost comunicate de consilierul educativ al şcolii, profesoara Ioana Zota.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.