10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Târg de Crăciun la Şcoala Gimnazială Lucăceni

Scris de Vasile Nechita, 22 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

A devenit deja o tradiţie şi pentru al treilea an consecutiv, în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii Şcolii Gimnaziale „Vasile Lucaciu” din Lucăceni, de la cei mai mici până la cei mai mari, împreună cu învăţătorii şi profesorii lor au confecţionat ornamente de Crăciun. Totodată, au organizat un târg la care au invitat părinţii, fraţii mai mari, bunicii şi nu în ultimul rând oficialităţile.


Confecţionarea exponatelor (comercializate la preţuri modice) a fost încă un prilej de a se apropia unii de alţii, de cadrele didactice şi de a simţi mult mai intens apropierea sărbătorilor de iarnă. Au vopsit, au lipit, au pictat, au cusut şi au fost foarte fericiţi. Dincolo de prăznuirea şi de luminarea sufletească în prag de sărbători, copiii au fost nespus de bucuroşi să vadă că obiectele confecţionate de ei au fost apreciate de cei mari, cumpărate şi că vor fi folosite la împodobirea caselor.
Târgul de Crăciun s-a încheiat cu o mică piesă de teatru popular intitulată „Irozii”, jucată de elevi ai ciclului gimnazial şi un frumos program de colinde tradiţionale. Mulţi dintre ei au dovedit un real talent artistic interpretativ, mărturie stând ropotele de aplauze pe care le-au primit din partea publicului prezent în sala Căminului Cultural.
În final, elevii au avut marea bucurie de a-l avea ca oaspete pe mult aşteptatul Moş Crăciun, care a venit cu desaga plină de daruri, sprijinit fiind de Primăria Berveni.
Datele ne-au fost comunicate de consilierul educativ al şcolii, profesoara Ioana Zota.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.