16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Supă vietnameză de vită și pui (Pho)

Scris de I. Z., 29 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente: 2 oase de vită mari (din picior), 2 carcase de pui, 2 cepe, 3 cm rădăcină de ghimbir, fidea de orez sau de soia, o bucată (circa 400 g) de carne de vită sau de pui fiartă, o jumătate de 1/2 legatură de ceapă verde, o legătură de coriandru proaspăt, eventual câteva frunze de pătrunjel și un ardei iute proaspăt (dacă se poate, roșu).

Mod de preparare: Oasele și carcasele de pui se spală bine,se acoperă cu apă rece, se fierb și se înlătură spuma de la suprafața fierturii. Ceapa se frige pe grătar sau se rumenește la flacără, se adaugă la oala cu oase și cu carcase de pui. Ghimbirul se curăță, se rumenește la flacără sau se frige la grătar. Se strivește și se adaugă la ciorbă. Se fierbe la foc scăzut aproximativ 2-3 ore, apoi se strecoară. Tăițeii de orez se fierb separat și se pun în ciorbă. Carnea fiartă de vită (sau de piept de pui) se taie fâșii și se adaugă la supă. Se presară cu frunze de coriandru proaspăt, ceapă verde tocată, frunzele de pătrunjel (nespecific bucătăriei vietnameze) și bucățele de ardei iute. Ardeiul iute se poate oferi separat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.