Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Sunteţi mulţumiţi de laptele şi cornul primit de copii la şcoală?

Scris de Mihaela Ghiţă, 13 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lapte si corn pentru scoala

Lapte si corn pentru scoala

Zeci de elevi din judeţele Galaţi şi Braşov au ajuns la spital după ce au consumat lapte şi corn la şcoală. Astfel, un număr de 37 de elevi de la o şcoală din municipiul Galaţi au fost internaţi joi, cu toxiinfecţie alimentară. De asemenea, vineri, în Braşov, 26 de copii de şcoală generală, cu vârste cuprinse între 9 şi 15 ani, au ajuns la spital după ce au băut lapte la şcoală. Cei mai mulţi dintre copii au fost externaţi, după ce au fost consultaţi de medici.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu  a făcut un apel către cadrele didactice să verifice produsele lactate şi de patiserie care sunt distribuite elevilor şi preşcolarilor, pentru a evita cazurile de toxiinfecţie alimentară şi respectarea regulilor de igienă.

La nivelul judeţului Satu Mare, nicio unitate şcolară nu a sesizat în acest an probleme vizavi de calitatea laptelui şi a cornului, a precizat inspectorul şcolar general Călin Durla. Nici Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare nu a primit până acum vreo reclamaţie referitoare la cornul şi laptele pe care îl primesc copiii la şcoală, deşi unii copii mai spun că laptele nu este bun.

Ca urmare, punem următoarea întrebare:

Sunteţi mulţumiţi de laptele şi cornul primit de copii la şcoală?

Abonează-te acum Online!
  1. Profesorul a spus: 25 martie 2016, ora 09:35

    In Ungaria copii primesc mancare calda in salile de mese din scoli si din toamna trecuta trebuie sa fie proaspata si sanatoasa ,cu continut minim de sare,zahar si grasimi .Unde este vointa se poate…..

  2. Claudiumaxx a spus: 14 martie 2016, ora 08:45

    Ar trebui să se dea tichete de masă pentru copii.ziua şi tichetul.clasele 1-8.pe bune

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.