19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Sunteţi mulţumiţi de laptele şi cornul primit de copii la şcoală?

Scris de Mihaela Ghiţă, 13 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lapte si corn pentru scoala

Lapte si corn pentru scoala

Zeci de elevi din judeţele Galaţi şi Braşov au ajuns la spital după ce au consumat lapte şi corn la şcoală. Astfel, un număr de 37 de elevi de la o şcoală din municipiul Galaţi au fost internaţi joi, cu toxiinfecţie alimentară. De asemenea, vineri, în Braşov, 26 de copii de şcoală generală, cu vârste cuprinse între 9 şi 15 ani, au ajuns la spital după ce au băut lapte la şcoală. Cei mai mulţi dintre copii au fost externaţi, după ce au fost consultaţi de medici.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu  a făcut un apel către cadrele didactice să verifice produsele lactate şi de patiserie care sunt distribuite elevilor şi preşcolarilor, pentru a evita cazurile de toxiinfecţie alimentară şi respectarea regulilor de igienă.

La nivelul judeţului Satu Mare, nicio unitate şcolară nu a sesizat în acest an probleme vizavi de calitatea laptelui şi a cornului, a precizat inspectorul şcolar general Călin Durla. Nici Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare nu a primit până acum vreo reclamaţie referitoare la cornul şi laptele pe care îl primesc copiii la şcoală, deşi unii copii mai spun că laptele nu este bun.

Ca urmare, punem următoarea întrebare:

Sunteţi mulţumiţi de laptele şi cornul primit de copii la şcoală?

Abonează-te acum Online!
  1. Profesorul a spus: 25 martie 2016, ora 09:35

    In Ungaria copii primesc mancare calda in salile de mese din scoli si din toamna trecuta trebuie sa fie proaspata si sanatoasa ,cu continut minim de sare,zahar si grasimi .Unde este vointa se poate…..

  2. Claudiumaxx a spus: 14 martie 2016, ora 08:45

    Ar trebui să se dea tichete de masă pentru copii.ziua şi tichetul.clasele 1-8.pe bune

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.