Stroe, despre posibilitatea ruperii coaliţiei de guvernare

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a catalogat drept speculaţii informaţiile potrivit cărora liberalii s-ar pregăti pentru eventualitatea ca PSD să iasă de la guvernare sau despre posibilitatea ca PNL să rupă coaliţia.

”E nevoie să clarificăm povestea „scenariilor” din PNL, ca să înceteze orice fel de speculaţie: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea şi coaliţia de guvernare la ultima şedinţă de birou politic a partidului. Nu e posibil ca orice şedinţă de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de ştiri venite „pe surse” şi scenarii pe care le fac alţii pentru noi. Ne-am întâlnit şi ne vom mai întâlni în şedinţe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice. PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toţi membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză. De a proteja cetăţenii şi locurile de muncă, de a redresa economia şi a menţine stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene, precum şi a garanta securitatea ţării şi siguranţa cetăţenilor.

Când Partidul Naţional Liberal va avea de anunţat o decizie, o va face public, prin reprezentaţii săi, ca şi până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă,” a scris Ionuţ Stroe pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 09 august 2022, ora 10:33

  Numai ca ” Celebrul orbancsavo …” a fost cel care a deschis Conferinta si a avut un succes total fiind aplaudat la scena deschisa de publicul din Texax in picioare de mai multe ori ( vezi inregistrarile pe You Tube ). Ca urmare nu a fost deloc plictisitor, a castigat aprecierea si atentia publicului !. Si presa straina a avut cuvinte de lauda si apreciere la adreasa lui ( vezi DIGI 24.ro ). Din partea romanicai nu a fost nici un invitat ????, asta spune multe !!!.( romanica nu exista !)

 2. Balsoibleaty a spus: 08 august 2022, ora 20:02

  Celebrul orbancsavo a mai tinut un discurs in Dallas cu pucistul turbat Trump, tezele idiotice prezentate de gagiu au fost foarte plictisitoare,din pacate vizirul Barbar influenteaza si UDMR.

 3. Valeriu G. a spus: 08 august 2022, ora 08:43

  Nu este binevenită ruperea coaliţiei, ar fi benefic PNL, SĂ VĂ RUPEŢI GÂTUL, CÂT RĂU FACEŢI , prin APELUL LUI R. BOGDAN, ZĂVORÂŢI USILE…….

 4. Dac Bulibas a spus: 04 august 2022, ora 19:13

  Atunci,…, mai pastrati UDMRaiul la guvernare pt. ca a indraznit sa-l aplaude discursul celebru al lui Orban Viktor despre viziunile lui cu privire la situatia UE respectiv, viitorul acestuia ???…( … ) . Daca-i dati afara din coalitie, astia o sa vina iar cu Autonomia Tinutului Secuiesc ( pe care-l tin momentan in asteptare la sertar…) codimentat cu neonazismul conducatorilor de la Bucuresti spre deliciul/satisfactia lui Putyin… Si iar o sa inceapa harmalaia romano-maghiara. Eu vreau stabilitate nu invrajbire si harneala din cauza unor minti drogate !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517